Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελληνική Αυγή καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιώς

Η Ελληνική Αυγή καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιώς

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» παρευρέθηκαν σε ακόμη μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά, της οποίας κύριο θέμα υπήρξε η ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου.

Όπως διαφάνηκε από τους συναγωνιστές, ο προς ψήφιση προϋπολογισμός υποθάλπει εντός του ασάφειες όσον αφορά τις σχεδιαζόμενες παροχές και πολυτελείς «διευκολύνσεις» σε παράνομα εισελθόντες στη χώρα, λαθρομετανάστες. Η παράταξη των Εθνικιστών καταψήφισε τον προϋπολογισμό, δηλώνοντας πως δεν δύναται ο Έλληνας πολίτης να μην αποτελεί την προτεραιότητα της αυτοδιοικητικής αρχής. Παραταύτα, διευκρινίστηκε πως οι Εθνικιστές θα στηρίξουν τυχόν μελλοντικές προτάσεις που θα θέτουν τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών του Πειραιά στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά», Γρηγόρης Δεμέστιχας δήλωσε προς το Δήμαρχο και το προεδρείο:

«Ως επικεφαλής της παράταξης “Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά” δηλώνω ότι θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό που καταθέσατε, πρωτίστως γιατί διαφοροποιούμαστε πολιτικά με τις επιλογές της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ως προς τις προτεραιότητες που θέτουμε για τους συμπολίτες μας. Η “Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά” θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των συμπατριωτών μας στον Πειραιά, αλλά στα ζητήματα που ο Δήμος δεν θα αποφασίζει με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας, θα μας βρίσκετε ξεκάθαρα απέναντι σας.»

Exit mobile version