Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “πατριώτες” και η Χρυσή Αυγή

Οι “πατριώτες” και η Χρυσή Αυγή

Δύο σημαντικά γεγονότα τις τελευταίες ημέρες ήλθαν στην δημοσιότητα και είχαν άμεση σχέση με την Χρυσή Αυγή. Το ένα η σύλληψη δύο αναρχοκομμουνιστών για εγκληματικές και τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Το δεύτερο, μία γνωστή σε όλους σας σημαντική εξέλιξη στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Tα ΜΜΕ των αυτοαποκαλουμένων “πατριωτών”, που για εμάς είναι άλλοι αφελείς και άλλοι ρουφιάνοι του συστήματος, κάλυψαν τις δύο αυτές ειδήσεις με σιωπή… Ούτε λέξη οι περισσότεροι για τις αιματηρές επιθέσεις εναντιόν μας, έθαψαν το θέμα κυριολεκτικά προκειμένου να μη πουν λέξη για την Χρυσή Αυγή. Άλλοι πάλι, που έχουν πάρει χρήμα ζεστό στο παρελθόν από την Χρυσή Αυγή και υπάρχουν και τιμολόγια που το αποδεικνύουν, βρήκαν μία ακόμη ευκαιρία για να επιτεθούν εναντίον του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Επίθεση ταυτόχρονη, λοιπόν, από ενώσεις Πακιστανών μέχρι ακροαριστερών, αλλά και “πατριωτών”,όλων αυτών που παριστάνουν τους μεγάλους Έλληνες, αλλά στην προεκλογική περίοδο δημιουργούσαν σύγχυση και βεβαίως κατηγορούσαν μόνιμα τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο, που αποτελεί για αυτούς μόνιμη ψύχωση.

Ας γνωρίζουν ότι η εποχή που οι φυλλάδες καθόριζαν το τι θα συμβεί στα κόμματα έχει τελειώσει και πόσο μάλλον φυλλάδες ρουφιάνων και πρακτόρων σεσημασμένων… Όσο για αυτούς, που σιωπούν απέναντι στην λάσπη που δέχεται η Χρυσή Αυγή είναι απόλυτα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. 

Exit mobile version