Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συναγερμός στο… “δημοκρατικό τόξο”: Φοβούνται την μεγάλη επιστροφή της Χρυσής Αυγής!

Συναγερμός στο... “δημοκρατικό τόξο”: Φοβούνται την μεγάλη επιστροφή της Χρυσής Αυγής!

Σας παραθέτουμε απόσπασμα άρθρου της εφημερίδας TA NEA, που ως γνωστόν στηρίζει Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία, του κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν υβριστή της Χρυσής Αυγής, Κανέλλη:

“Οι Χρυσαυγίτες δεν πρέπει να ξεπλυθούν με την πρόταση του εισαγγελέα. Η εισαγγελική αγόρευση έχει σοκάρει το δημοκρατικό κόσμο. Διότι ουσιαστικά βγάζει ξανά στους δρόμους τους Χρυσαυγίτες”:

“Η αγόρευση της κ. Οικονόμου μπορεί κατά την ίδια να είναι νομικά σωστή, όμως, δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που έζησε η ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Και είναι μια πρόταση που αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο θα αποτελέσει το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής. Θα την ξαναβγάλει στους δρόμους, θα την κάνει ισχυρή, θα της δώσει τα «όπλα» να ξανακάνει τα ίδια και να μείνει ατιμώρητη. Δεν μπορεί, επομένως, μια δικαστική απόφαση να χρησιμοποιηθεί ως «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» από την οποία ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του θα βγουν «εξαγνισμένοι». Διότι δεν είναι. Είναι στη συλλογική μνήμη και στο μυαλό των δημοκρατικών πολιτών εγκληματική οργάνωση που είχε συγκεκριμένη στόχευση. Την κατάλυση του πολιτεύματος…”

Όπως καταλαβαίνετε, η Δικαιοσύνη είναι γι’ αυτούς σεβαστή μόνον όποτε τους βολεύει. Μάλιστα δεν θα είχαν αντίρρηση, σύμφωνα με αυτά που γράφουν, να μη γίνει και καθόλου δίκη, να μας καταδικάσουν χωρίς καν αντίλογο. Αυτή είναι η “δημοκρατία”, που πιστεύουν.

Exit mobile version