Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Εάν δεν υπήρχε αυτή η δίκη, θα ήταν διαφορετική η πολιτική ζωή της χώρας”

“Εάν δεν υπήρχε αυτή η δίκη, θα ήταν διαφορετική η πολιτική ζωή της χώρας”

Δηλώσεις στην καθημερινή εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, από τις οποίες και τα εξής:

“Μετά την απαλλακτική πρόταση θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα προς τον ελληνικό λαό. Πώς θα ήταν άραγε η πολιτική ζωή του τόπου εάν δεν υπήρχε αυτή η δίκη; Για εμάς, με πλήρη σεβασμό στους θεσμούς, ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται.

Δηλώνουμε αθώοι και επαναλαμβάνουμε την θέση μας ότι η δίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα μίας πολιτικής σκευωρίας για να κτυπηθεί η άνοδος του εθνικιστικού κινήματος. Οι χρυσαυγιάδες που στήθηκαν από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και μεγάλες εφημερίδες, είχαν σκοπό την εξαπάτηση του λαού, ο οποίος ήδη αντιλαμβάνεται το λάθος του στις τελευταίες εκλογές, που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ν.Δ., για να αντιμετωπίσει την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών και για να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Τελικά δεν έκανε τίποτε. Το Κίνημά μας κυριολεκτικά λιντσαρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να μείναμε προσωρινά εκτός Βουλής, όμως είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα”.

Exit mobile version