Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανοί και Αιγύπτιοι θα πολιορκήσουν το Εφετείο μέχρι να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή

Πακιστανοί και Αιγύπτιοι θα πολιορκήσουν το Εφετείο μέχρι να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα από την ηλεκτρονική σελίδα του “ΒΗΜΑΤΟΣ”, για να καταλάβετε πόσο πιστεύουν σε Δημοκρατία και Δικαιοσύνη οι μεγάλοι “δημοκράτες”, που θέλουν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής! 

“Σε αντιφασιστική διαδήλωση καλούν το Σάββατο διαμαρτυρόμενοι στην εισαγγελική πρόταση της εισαγγελέα για απαλλαγή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Οι ΚΕΕΡΦΑ, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “η Ενότητα”, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, Κοινότητα Αιγυπτίων, σωματεία και συλλογικότητες καλούν το Σάββατο στις 14:00 στα Προπύλαια.

«Η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την οποία υποστηρίζει την απαλλαγή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση είναι σκανδαλώδης συγκάλυψη των δολοφονικών επιθέσεων των νεοναζί» αναφέρει το κάλεσμα. Μπροστά είναι η μεγάλη διεθνής κινητοποίηση στις 21 Μάρτη κατά του ρατσισμού και του φασισμού. Μέχρι τότε πολιορκούμε διαρκώς το δικαστήριο για να νοιώσει την οργή και τη δύναμη της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας, για να κλείσει κάθε επιλογή της κυβέρνηση και του κρατικού μηχανισμού να τους επαναφέρουν στους δρόμους και τη πολιτική ζωή, για να πάνε οριστικά φυλακή οι δολοφόνοι. Ξεκινάμε το Σάββατο 21/12 με την άμεση κινητοποίηση και θα πολιορκούμε το Εφετείο μέχρι την μέρα της καταδικαστικής απόφασης!”

Κανονικά μετά την δημοσιοποίηση αυτής της ανακοινώσεως θα έπρεπε ο Εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη σε όλους αυτούς που οργανώνουν αυτές τις εκδηλώσεις και βεβαίως και στο μέσον που τις προωθεί και τις προβάλλει…

Exit mobile version