Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με συνταγή Μιχαλολιάκου ο Μητσοτάκης στο “προσφυγικό”

Με συνταγή Μιχαλολιάκου ο Μητσοτάκης στο “προσφυγικό”

Στην Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύθηκε το παρακάτω στις 17.12.2019 – Με συνταγή Μιχαλολιάκου ο Μητσοτάκης στο προσφυγικό

Δημήτρης Ψαρράς: “Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Κυριάκο Βελόπουλο για το «Extra» το 2015, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε περιγράψει ακριβώς τη σημερινή πολιτική της Ν.Δ.: κλειστά κέντρα μακριά από κατοικημένες περιοχές, αυστηρή αστυνόμευση και ανάθεση στις ένοπλες δυνάμεις της φύλαξης των συνόρων.”

Πράγματι, ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος είχε προτείνει τέτοιου είδους μέτρα και όχι μόνον αυτά,στην συνέντευξή του αυτή στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Μία μικρή απαραίτητη επισήμανση: Τα μέτρα που προτείναμε, τα οποία έλαβαν πιο συγκεκριμένη μορφή με κατάθεση νόμου από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση Ν.Δ. Κυβέρνηση την οποία στηρίζει με κάθε τρόπο ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εκείνη την εποχή, το 2015, ήταν σε πολιτική αναζήτηση και δεν είχε ιδρύσει ακόμη κόμμα. Στην συνέχεια, ίδρυσε κόμμα με τις ευλογίες της Ν.Δ., την οποία στηρίζει και από την οποία στηρίζεται….

Exit mobile version