Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στη λαθροεισβολή – Έγιναν καπνός οι εθνομηδενιστές! Βίντεο

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Η Χρυσή Αυγή ενάντια στη λαθροεισβολή - Έγιναν καπνός οι εθνομηδενιστές! Βίντεο

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά» έδωσαν το παρόν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Μεταξύ άλλων, μείζον ζήτημα που τέθηκε ήταν η κατάρτιση «σχεδίου δράσης» για την «ένταξη μεταναστών και προσφύγων».

Ο προεδρεύων του συμβουλίου για την κατάρτιση του κατάπτυστου «σχεδίου δράσης», αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος τυγχάνει κρατικοδίαιτος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ, φρόντισε να υιοθετήσει με ζήλο τις ανθελληνικές επιδιώξεις των ξενοκίνητων ΜΚΟ. Ειδικότερα, όπως είχε προειδοποιήσει σε προηγούμενες συνεδριάσεις η «Ελληνική Αυγή», η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να νομιμοποιήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και να τους «μπολιάσει» στον εθνικό κοινωνικό ιστό!

Παράλληλα, προαναγγέλθηκε με πρωτοφανές θράσος η υποβοήθηση της «ένταξης» των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας, τη στιγμή που τόσο ο Πειραιάς όσο και η υπόλοιπη χώρα μαστίζεται από την ανεργία. Επιπροσθέτως, εκτός από την εύρεση εργασίας ο Δήμος προθυμοποιείται να παράσχει στους χιλιάδες δήθεν «πρόσφυγες» έως και διαμερίσματα μέσα στην πόλη, σε μία περίοδο που δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν τις κατοικίες τους λόγω της μαινόμενης οικονομικής κρίσης. Φυσικά, τον «κ.» Καρύδη έσπευσαν να στηρίξουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις από τη «δεξιά» παράταξη της ΝΔ έως και τις δημοτικές παρατάξεις του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η «Ελληνική Αυγή» ήταν η μόνη παράταξη που καταψήφισε και κατήγγειλε τη διαδικασία.

Ζητώντας τα λόγο, ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά», Γρηγόρης Δεμέστιχας, τόνισε πως τα δακρύβρεχτα λόγια του αντιδημάρχου Καρύδη και των λοιπών αριστερών και δεξιών που τον πλαισιώνουν περί αλληλεγγύης στους «πρόσφυγες» δεν έχουν καμία βάση, μιας και οι περισσότεροι παράνομα εισελθόντες είναι λαθρομετανάστες. Προκάλεσε μάλιστα τη Δημοτική Αρχή να εξαντλήσει τη φιλανθρωπία της πρωτίστως στη βοήθεια των χιλιάδων Ελλήνων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ακολούθως, το λόγο έλαβε ο έτερος δημοτικός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής», Ιωάννης Λαζόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την οικονομική υφή του ζητήματος της νομιμοποίησης της λαθρομετανάστευσης. Έκανε λόγο για σχεδιαζόμενη αντικατάσταση του Έλληνα εργαζόμενου από φθηνά εργατικά χέρια ξένης προέλευσης. Μια αντεθνική κερδοσκοπική πρακτική του άκρατου καπιταλισμού, στην οποία συνεργούν εγκληματικά τόσο η Αριστερά όσο και η «Δεξιά».

Τέλος, για ακόμη μία φορά οι αριστερές παραφυάδες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου αποχώρησαν μαζικώς υπό το βάρος των λογικών και κατηγορηματικών θέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής, υποδεικνύοντας την αδυναμία τους να τις αντικρούσουν επαρκώς.

Η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» συνεχίζει με πείσμα τον έντιμο Αγώνα της για την υπεράσπιση των δικαίων όλων των Ελλήνων, ενώ επιφυλάσσεται για την περαιτέρω κλιμάκωση της δράση της.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version