Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αλιβιζάτος επιμένει ότι πρέπει να πάρουν κεφάλια Αστυνομικών!

Ο Αλιβιζάτος επιμένει ότι πρέπει να πάρουν κεφάλια Αστυνομικών!

Τον Αλιβιζάτο – μάρτυρα κατηγορίας της Χρυσής Αυγής – ο οποίος τελικά όταν ήρθε να καταθέσει είπε ότι δεν ξέρει τίποτε και ότι ήταν απειλητικός ο τόνος της φωνής των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τον διόρισε επί κεφαλής της Επιτροπής για έλεγχο της Αστυνομικής βίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μην το ξεχνάμε…

Ο Αλιβιζάτος, λοιπόν, επιμένει ότι πρέπει να επιβληθούν ποινές σε αστυνομικούς και περιμένει από τον Χρυσοχοΐδη να πάρει μέτρα! Από σχετικό δημοσίευμα, διαβάσαμε το παρακάτω:

«Ο Αλιβιζάτος στην επιστολή του προς τον Χρυσοχοΐδη καταγγέλλει στην επιστολή απαράδεκτες πρακτικές αστυνομικής αυθαιρεσίας χθες στο Κουκάκι, σημειώνοντας ότι από τον διορισμό του και μετά έχουν πυκνώσει τα κρούσματα αστυνομικής βίας, ενώ δηλώνει ευθέως ότι δεν σκοπεύει να γίνει άλλοθι. Δεν υποβάλλει την παραίτησή του, γιατί περιμένει από τον υπουργό να πάρει μέτρα».

Υ.Γ. Φυσικά και πήρε θέση για την πρόσφατη εξέλιξη στην Δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Αλιβιζάτος που δήλωσε: «Φρίττω στην ιδέα ότι η εισαγγελική πρόταση για τη Χρυσή Αυγή μπορεί να γίνει και δικαστική απόφαση. Γιατί αυτή η εισαγγελική πρόταση είναι ένα μανιφέστο, που είναι πολύ πιο ευνοϊκό για τη Χρυσή Αυγή ακόμη και από τις εισηγήσεις και την υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων της».

Exit mobile version