Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητικό άρθρο κατά της Χρυσής Αυγής στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας το “ΒΗΜΑ”!

Προκλητικό άρθρο κατά της Χρυσής Αυγής στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας το “ΒΗΜΑ”!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει οπωσδήποτε να καταδικαστεί, όπως γράφει σε άρθρο του κάποιος Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης, γιατί έτσι επιβάλλει το “κοινό περί δικαίου αίσθημα και η ελληνική κοινωνία”, λέξεις και σχήματα λόγου, που ουδεμία σχέση έχουν με μία δίκη σε ένα κράτος δικαίου, μιας δημοκρατίας, που υποτίθεται ότι υπάρχει. Και για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε το παρακάτω:

“tovima.gr: Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης, 18.12.2019: Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ως τέτοια πρέπει να καταδικαστεί Ό,τι και εάν υποστήριξε η εισαγγελέας, έχει γίνει πια σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση. Και ως τέτοια πρέπει να καταδικαστεί… Η πρόταση της εισαγγελέως προσβάλλει τα θύματα της ναζιστικής οργάνωσης, αλλά και έρχεται σε σύγκρουση με το «κοινό περί δικαίου αίσθημα», γιατί η ελληνική κοινωνία έχει πια καταλάβει τι ήταν η Χρυσή Αυγή.”

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” στηρίζει και αυτή την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη. Ταυτόχρονα όμως αρθρογραφούν στις σελίδες της όλοι οι αστέρες του μαρξιστικού υποκόσμου, όπως την εποχή που το συγκρότημα ανήκε στον Λαμπράκη όταν και χρεοκόπησε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρέη του συγκροτήματος δεν πλήρωσε ποτέ κανείς…

Exit mobile version