Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κατσαρίδες” – που τις θέλει σίγουρα ψόφιες – οι Χρυσαυγίτες για τον Χωμενίδη

“Κατσαρίδες” - που τις θέλει σίγουρα ψόφιες - οι Χρυσαυγίτες για τον Χωμενίδη

Παριστάνουν τους αντιρατσιστές και τους μεγάλους “δημοκράτες”… Όταν πρόκειται όμως να βγάλουν χολή και λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής, δεν διστάζουν να χαρακτηρίζουν… “κατσαρίδες” τους συμπατριώτες τους, που με υπερηφάνεια δηλώνουν Εθνικιστές! Για του λόγου το αληθές, διαβάστε το παραλήρημα του γνωστού υβριστή της Χρυσής Αυγής, Χωμενίδη μετά την χθεσινή εξέλιξη στην δίκη της Χρυσής Αυγής:

«ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ» – Χωμενίδης για Χρυσή Αυγή: Εχω δει πολλές κατσαρίδες να ξαναζωντανεύουν, κρούω κώδωνα iefimerida.gr:

“Το θέμα της ημέρας δεν είναι το μικρό σπίτι στο Κουκάκι. Το θέμα της ημέρας είναι η εισαγγελική πρόταση υπέρ της απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων γιά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πλην του φυσικού αυτουργού της. Αν κάτι τέτοιο εφιαλτικό συμβεί, θα πρόκειται για θρίαμβο της Χρυσής Αυγής. Για τον οποίο θα φέρουν ιστορική ευθύνη όσοι -από αφελή μαξιμαλισμό; από νομική αγραμματοσύνη;- προεξοφλούσαν ότι υπάρχουν ικανά στοιχεία ώστε να σαπίσει η ηγεσία του νεοναζιστικού μορφώματος στη φυλακή. Κάθε νίκη της Χρυσής Αυγής αποτελεί ήττα της δημοκρατίας. Έχω δει πολλές κατσαρίδες -ενώ τις νομίζεις ψόφιες- να ξαναζωντανεύουν. Κρούω κώδωνα.”


Τους λόγους του Τζωρτζ Παπανδρέου έγραφε ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Χωμενίδης…

Από συνέντευξη του Χωμενίδη και τα παρακάτω, στα οποία παραδέχεται ότι έγραφε τους λόγους του Γ. Παπανδρέου, που μας οδήγησε στα μνημόνια:

“Πάντως αν ήμουν εσύ, αν είχα έστω και λίγη από τη δεινότητα που έχεις δείξει ως προβοκάτορας κατά καιρούς, θα ζητούσα να μου σχολιάσεις το οξύμωρο να γράφει το βιβλίο της ελληνικής Αριστεράς, κάποιος που έγραφε τους λόγους του Γιώργου Παπανδρέου… Ούτε καν δυο μήνες δεν κράτησε αυτή η συνεργασία, αν έχει κάποια σημασία. Σε κάθε συνέντευξη που δίνεις, όλο και λιγοστεύουν … Ήταν η προεκλογική περίοδος του 2004. Το Γενάρη πήρε ο ΓΑΠ το δαχτυλίδι από τον Σημίτη, για τον Μάρτη προκηρυχθήκανε οι εκλογές με το περίφημο «πάρτι, πάρτι, στις 8 του Μάρτη». Εγώ, λοιπόν, δέχθηκα τότε να συμμετάσχω στην ομάδα, γιατί πίστευα (και το πιστεύω ακόμα) ότι η ατζέντα του Παπανδρέου τότε ήταν ότι πιο ενδιαφέρον και καινοτόμο υπήρχε στο πολιτικό προσκήνιο.” 

Αυτός λοιπόν είναι ο Χωμενίδης που χαρακτηρίζει ως “κατσαρίδες” τους Εθνικιστές…

Exit mobile version