Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις και Ανακοίνωση της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας

Ενημερωτικές δράσεις και Ανακοίνωση της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας

Το Σάββατο 21-12-2019 Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση την περιοχή μοιράζοντας φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος. Ταυτόχρονα ενημέρωσαν την τοπική κοινωνία για τη διακοπή της λειτουργίας του κτηρίου επί της οδού Αγίου Νικολάου 31. Οι λόγοι της διακοπής είναι καθαρά οικονομικοί.

Το σύνολο των Συναγωνιστών αποφάσισαν να στηρίξουν οικονομικά της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του Κινήματος, ενώ οι οργανωτικές λειτουργίες θα συνεχιστούν με ενσωμάτωση στην Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, στην οδό Καζαντζάκη 4 (πλησίον δικαστηρίων).

Σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα καταθέσει τα όπλα. Στο σκοτεινό μέλλον που ετοιμάζουν οι παγκόσμιοι αφέντες εμείς ως Χρυσαυγίτες, ως Αγωνιστικός πυρήνας στην Νέα Μηχανιώνα θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων προσπαθώντας να διατηρήσουμε τον μύθο και την ελπίδα σε έναν κόσμο ρημαγμένο.

Πιστοί στην ιδέα θα συνεχίσουμε τις δράσεις ενημέρωσης στην ευρύτερη περιοχή όπως συνειδητά και με αίσθηση καθήκοντος κάνουμε για 7 και πλέον χρόνια. Σε εχθρούς και «φίλους» που θα σπεύσουν να μιλήσουν για διάλυση, δηλώνουμε πιστοί στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλώνουμε παρόντες, όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων και πιστοί στον Αρχηγό μας Ν. Μιχαλολιάκο που συντηρεί τη φλόγα του Εθνικισμού εδώ και 40 χρόνια.

Ο Αγώνας συνεχίζεται σε εύκολους ή δύσκολους καιρούς. Ο Αγώνας είναι στο δρόμο, στις γειτονιές, στις πόλεις και σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται μόνο μέσα στους τοίχους ενός κτηρίου. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Εκπροσωπώντας όλους τους Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΤΙΤΣΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΤΣΟΥΡΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ

Exit mobile version