Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων καταγράφουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής με ειδικές ενότητες ερωτήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων καταγράφουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής με ειδικές ενότητες ερωτήσεων

Παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης, την συνωμοσία της σιωπής και την εκλογική νοθεία που είχε ως αποτέλεσμα η Χρυσή Αυγή να μείνει εκτός Βουλής, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν διαλύθηκε και καταγραφεί σταθερά ανοδική πορεία.

Η άμεση κατάρρευση του αφηγήματος Μητσοτάκη για τάξη και ασφάλεια, κατάργηση της προδοσίας των Πρεσπών και κυρίως λαθρομεταναστευτικό, αλλά και το ξεγύμνωμα των συστημικών δεκανικιών όπως το απόκομμα Βελόπουλου, έβαλε πάλι την Χρυσή Αυγή σε τροχιά ανόδου.

Και όλα αυτά πριν την δημοσιοποίηση της Εισαγγελικής πρότασης στην γνωστή δίκη που αποκαλύπτει στο Πανελλήνιο την βρώμικη σκευωρία που στήθηκε από την συμμορία Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής  για την δήθεν “εγκληματική οργάνωση”.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είτε το δημοσιοποιούν είτε όχι (βασικά αποκρύπτουν τα πραγματικά ποσοστά), έχουν καταγράψει την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου πριν ακόμα την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση και επιχειρούν να διερευνήσουν για πολλοστή φορά το “φαινόμενο Χρυσή Αυγή”.

Αποκαλύπτουμε μια ειδική ενότητα ερωτήσεων από την γνωστή εταιρεία Prorata που προσπαθεί να καταγράψει, γιατί η Χρυσή Αυγή αντέχει και ανεβαίνει:

“Πόσο συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις προτάσεις σχετικά με την Χρυσή Αυγή

Δεν ξέρουμε αν ποτέ η Prorata δημοσιοποιήσει το αποτέλεσμα των ερωτήσεων ή ακόμα κι αν το κάνει, αν θα είναι το πραγματικό ποσοστό ή πετσοκομμένο. Είναι ενδεικτικό όμως, ιδιαίτερα στην πρώτη ερώτηση που θέτει, πως είναι κοινή πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή δέχεται συλλήβδην ένα συστημικό πόλεμο, επειδή είναι ασυμβίβαστη και λέει αλήθειες.

Είναι θέμα χρόνου η Χρυσή Αυγή να επιστρέψει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο και η άνοδος της να μην μπορεί πια να κρυφτεί!

Exit mobile version