Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Νόμος και τάξη” επί κυβέρνησης Μητσοτάκη: Καμμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στα Εξάρχεια – Μολότωφ και σπασμένες βιτρίνες στο Μαρούσι

“Νόμος και τάξη” επί κυβέρνησης Μητσοτάκη: Καμμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στα Εξάρχεια - Μολότωφ και σπασμένες βιτρίνες στο Μαρούσι

Το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για επιβολή νόμου και τάξης καταρρέει καθημερινά, καθώς οι μπαχαλάκηδες αλωνίζουν στις γειτονιές της Αθήνας.

Οι αναρχοκομμουνιστές, αφού έκαψαν ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο Μπακογιάννης στην πλατεία Εξαρχείων, τα έκαναν σήμερα το πρωί γυαλιά – καρφιά στον σταθμό ηλεκτρικού στο Μαρούσι.


Περίπου στις 11 μια ομάδα 50 “γνωστών – αγνώστων” έφτασαν στην έπαυλη Κουβέλου και προσπάθησαν να την ανακαταλάβουν λίγες ημέρες μετά την εκκένωσή της. Στο σημείο υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ, που απώθησαν τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην κεντρική αγορά του Αμαρουσίου, όπου ξέσπασαν επεισόδια.

Οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να πετάνε τραπέζια και καθίσματα, έριξαν μολότοφ και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, ενώ έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ των καταλήψεων. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά την ώρα που στην κεντρική αγορά στο Μαρούσι υπήρχαν πολλοί πολίτες, ανάμεσά τους και παιδιά, καθώς τα καταστήματα είναι ανοιχτά στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

Οι αναρχομπαχαλάκηδες κατευθύνθηκαν στην συνέχεια στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι όπου έσπασαν πόρτες και μηχανήματα, επιβιβάστηκαν σε συρμό και αποχώρησαν. Η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές!

Μόνο με ισχυρή Χρυσή Αυγή θα επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στους δρόμους και τις γειτονιές.

Exit mobile version