Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από την ασφυκτικά γεμάτη Τ.Ο. Αθηνων: Το 2020 είναι η χρονιά αναγέννησης της Χρυσής Αυγής!

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες κατέκλυσαν χθες τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου όπου έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και έθεσε τους στόχους για το 2020.

Αρχικά, ο Συναγωνιστής Γεώργιος Μισιάκας καλωσόρισε τους φίλους της Χρυσής Αυγής και τους ευχαρίστησε για την συνεχιζόμενη ανιδιοτελή προσφορά στον πολιτικό Αγώνα του Κινήματος. Στην συνέχεια προβλήθηκαν εκτενή αποσπάσματα από τις δράσεις του Κινήματος το 2019.

Υπό τα θερμά χειροκροτήματα και εθνικιστικά συνθήματα των συγκεντρωμένων πήρε τον λόγο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ανέλυσε τα πολιτικά γεγονότα της περασμένης χρονιάς. Αναφέρθηκε στον αποκλεισμό, την λάσπη, τις πισώπλατες μαχαιριές και τον πόλεμο που δέχθηκε το Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά τελικά έμεινε όρθιο.

Οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν να παραδεχθούν την ήττα, συνέχισαν ασυμβίβαστοι και ξαναέβαλαν το Κίνημα σε τροχιά ανόδου. Οι Χρυσαυγίτες δεν λύγισαν από την εκλογική ήττα και έβαλαν στόχο να ξανακάνουν το Κίνημα δυνατό.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απαλλακτική εισαγγελική πρόταση, σημειώνοντας ότι αποτελεί δικαίωση και παράλληλα αναδεικνύει την βρώμικη σκευωρία που στήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι παραμένουν απτόητοι παρόντες στον Εθνικό Αγώνα και συνεχίζουν να φυλάσσουν Θερμοπύλες, τονίζοντας πως το 2020 θα είναι χρονιά αναγέννησης για την Χρυσή Αυγή.

Exit mobile version