Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μαύρη ιστορία των εγκλημάτων του ΚΚΕ: Η δολοφονία της Ελένης Παπαδάκη

Η μαύρη ιστορία των εγκλημάτων του ΚΚΕ: Η δολοφονία της Ελένης Παπαδάκη

Σαν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 1944 δολοφονείται άγρια από τα χέρια των ανθρωπόμορφων τεράτων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ η μεγάλη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Εθνικού θεάτρου Ελένη Παπαδάκη. Αποκορύφωμα της αδίστακτης δολοφονίας της αξέχαστης ηθοποιού αλλά και των μαζικών εκτελέσεων αθώων Ελλήνων πατριωτών, αστυνομικών και χωροφυλάκων στα διυλιστήρια της Ούλεν μας περιγράφει το κάτωθι δημοσιευμένο άρθρο(όπως και γράφτηκε κατόπιν ομολογίας των εκτελεστών) στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ” την 1η Απριλίου το 1945 υπό τον τίτλο: “Οι εκτελεσταί δείχνουν πως εσκότωναν”:

Εις το σφαγείο των διυλιστηρίων της Ούλεν, όπου εκατοντάδες αθώων πολιτών εκπλήρωσαν με τραγικόν θάνατο την μανία των ελασιτών κατά την περίοδον του κινήματος και όπου μεταξύ άλλων εσφάγησαν η ατυχής πρωταγωνίστρια του Εθνικού θεάτρου Ελένη Παπαδάκη και 53 αστυνομικοί και άλλοι πολλοί, επίσης, πολίται , έγινε χθες αναπαράστασις της φρικώδους κακουργίας.

Τρεiς εκτελεσταί, έκαστος των οποίων είχε φονεύσει δεκάδας πολιτών, οι Τζογανάκης Πέτρος, Κουκούτσης Ιωάννης και Λιόλιος Στέφανος, συλληφθέντες προ ημερών υπό της Αστυνομίας ωδηγήθησαν χθες το απόγευμα εις το “σφαγείον” των, δια ν’ αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίον “εκαθάριζαν τους αντιδραστικούς”..

Οι κομμουνιστές εκτελεστές οι εν δυνάμει στρατιώτες του Στάλιν και συνειδητοί εθνοπροδότες οδηγούσαν τα θύματα τους στον χώρο εκτελέσεως των, αφαιρώντας τους πολύτιμα αντικείμενα, όπως και τα ενδύματα τους. Κι αφού τους υποχρέωναν να σκύψουν για να αφαιρέσουν τα υποδήματα τους, ο δήμιος τους -εκείνη την στιγμή- τους κατέφερε ισχυρό χτύπημα στο πίσω μέρος της κεφαλής τους με τσεκούρι. Ύστερα αναλάμβανε “υπηρεσία” ένας ακόμη κόκκινος εγκληματίας πού άκουγε στο όνομα Μακαρώνας Bλάσης (φερόμενος ως ο μόνος φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Παπαδάκης Ε.), ο οποίος τους απέκοπτε τον λαιμό.

Κατά αυτόν τον απεχθή τρόπο εκτελέστηκαν 17 αστυνομικοί του 16ου τμήματος και 36 χωροφύλακες , ο ταγματάρχης χωροφυλακής Κόνσολας, ο ταξινόμος του Εθνικού Τυπογραφείου Ευθυμίου, ο οικονομικός έφορος Ν. Ιωνίας  πολλοί άλλοι αθώοι πολίτες και φυσικά ανάμεσα τους η Ελένη Παπαδάκη.

75 Χρόνια μετά το πέρας αυτών των αποτρόπαιων εγκλημάτων των ένοπλων στασιαστών και συμμορίτικων τμημάτων του ΚΚΕ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού… Μη συγχωρώντας την λήθη, τα παραπάνω πέρα για πέρα ιστορικά γεγονότα και περιγραφές συμφωνούν σε μια ακριβή διαπίστωση: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.  

Exit mobile version