Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Χαράλαμπος Γιώτης αποδόμησε το ανύπαρκτο έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Ο Συναγωνιστής Χαράλαμπος Γιώτης αποδόμησε το ανύπαρκτο έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Με τυμπανοκρουσίες παρουσιάστηκε το έργο και ο σχεδιασμός για το 2020 στον τουρισμό από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Καταπέλτης ο περιφερειακός Σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής”, Χαράλαμπος Γιώτης αποδόμησε το έργο αλλά και τον σχεδιασμό για επενδύσεις και ανάπτυξη στον τουρισμό στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Με ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό παρουσίασε την τραγική κατάσταση για τον τουρισμό στη Στερεά Ελλάδα ιδιαίτερα στο μοναδικό ιαματικό τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο της περιφέρειας όπως παρακάτω: 1.  Στα πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικα λουτρά πλατυστόμου Φθιώτιδος.


Λουκέτο σε όλα τα ξενοδοχεία Ακόμη και στο πολυτελές Spa που εγκαινιάστηκε με τυμπανοκρουσίες πριν λίγα χρόνια. Κανένα ξενοδοχείο δεν λειτουργεί στην περιοχή.

2. Λουτρά Υπάτης Φθιώτιδος κάποτε έσφυζαν από ζωή σήμερα το 90% των ξενοδοχείων είναι εγκαταλελειμμένα στο έλεος του Θεού κατεστραμμένα και κανιβαλισμένα

3. Θερμοπύλες ένας ιερός αρχαιολογικός χώρος και ιαματικά λουτρά παγκοσμίως γνωστά από την αρχαιότητα. Επί Χούντας το πολυτελές ξενοδοχείο έσφυζε από ζωή και ιαματικό τουρισμό από όλες τις χώρες του πλανήτη. Σήμερα έχει γίνει “hot spot” σε απόσταση 100 μέτρων από τον Ιερό χώρο της Θυσίας του Λεωνίδα των Σπαρτιατών, αλλά και των Θεσπιέων προγόνων μας.


Όχι μόνο κατεστράφησαν τουριστικά οι ιαματικές πήγες και τα Λουτρά, αλλά και οι τουρίστες που έρχονται να προσκυνήσουν και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ιερό χώρο αντικρίζουν παντού κελεμπίες, μπούργκες, τσαντόρ, και λαθροεισβολείς, να έχουν κάνει όλο το χώρο ένα απέραντο αφοδευτήριο, ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και πρώην περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος,  όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό.


4. Λουτρά Αιδηψού Εύβοιας,  επίσης πασίγνωστα από την αρχαιότητα σε όλο τον πλανήτη. Σήμερα ο τουρίστας αντικρίζει τα λύματα από τον κλειστό βιολογικό καθαρισμό να πλέουν στη θάλασσα και να μολύνουν τα λουτρά και το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον.

Exit mobile version