Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Τράγκας: “Κάτι πρέπει να γίνει, αλλιώς θα αντικατασταθεί ο Ελληνικός πληθυσμός”

Γ. Τράγκας: “Κάτι πρέπει να γίνει, αλλιώς θα αντικατασταθεί ο Ελληνικός πληθυσμός”

Παραθέτουμε απόσπασμα από πρόσφατο άρθρο του δημοσιογράφου Γ. Τράγκα, στο οποίο παραδέχεται την τραγική κατάσταση που επικρατεί και προειδοποιεί για αυτά που έρχονται:

“Παντού ο κόσμος αλλάζει. Οι πόροι του πλανήτη λιγοστεύουν. Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι. Αυξάνεται η φτώχεια. Παντού επικρατεί διαφθορά και ανισότητα. Οι οικονομικές συγκρούσεις είναι πολύ δυνατές και δημιουργούν ατμόσφαιρα μεσοπολέμου. Οι Αμερικανοί επέβαλλαν κυρώσεις σε όσους συνεργάζονται για την κατασκευή του αγωγού Nord Stream που θα δώσει περισσότερο φυσικό αέριο από την Ρωσία στη Γερμανία… Ο αγωγός θα μειώσει την εξάρτηση από την Ρωσία και υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ.

Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί επειδή μας παρακολουθούν οι Αμερικανοί ως προτεκτοράτο του Βερολίνου. Μην εμπλακούμε ανάμεσα σε μια σύγκρουση βουβαλιών. Να προσέξει ο Μητσοτάκης όταν πάει στον Λευκό Οίκο. Η Γαλλία έχει παραλύσει από τις απεργίες. Το Παρίσι δεν έχει χριστουγεννιάτικη πινελιά. Σε λίγο θα έχουμε ανεξέλεγκτες εκρήξεις από τους μουσουλμάνους που στοιβάζονται στα νησιά. Ορδές παράνομων μεταναστών, σαμποτέρ και κάθε καρυδιάς καρύδι εισβάλλουν από παντού στην Ελλάδα. Ο Έβρος είναι σουρωτήρι.

Κάτι πρέπει να γίνει, αλλιώς θα αντικατασταθεί ο Ελληνικός πληθυσμός. Το μόνο αποτρεπτικό είναι η θέα των ελληνικών όπλων.”

Exit mobile version