Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δυνάμεις καταστολής της Δεξιάς και η υποκρισία της αριστεράς

Οι δυνάμεις καταστολής της Δεξιάς και η υποκρισία της αριστεράς

Πολύς λόγος έγινε και πάλι για την αστυνομική καταστολή και τη βία που ασκήθηκε προς διάφορους «αθώους» διαδηλωτές. Οι αριστερές εφημερίδες, ζώντας στο φανταστικό κόσμο τους, μιλούν για ένα στυγνό κράτος καταστολής, για μια αυταρχική δεξιά η οποία έχει ως στόχο να διαλύσει και να εξευτελίσει τις όποιες λαϊκές κινητοποιήσεις.

Η αλήθεια σχετικά με το δόγμα «νόμος και τάξη» το οποίο υποτίθεται πως προσπαθεί να υπερασπιστεί ο δεξιός κυβερνητικός θίασος δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλός αντιπερισπασμός και επικοινωνιακά τερτίπια, το τυράκι στη φάκα των νυν και μελλοντικών του ψηφοφόρων που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται «πατριώτες». Καμία πραγματική καταστολή δεν υπάρχει όταν συλλαμβάνονται πλήθος υπαίτιων για βανδαλισμούς και την ίδια στιγμή αφήνονται ελεύθεροι. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ή πως η αστυνομία συλλαμβάνει περαστικούς χωρίς κανένα λόγο ή ότι οι υπηρεσίες ασφάλειας δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν μπορούν να χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του.

Το επικοινωνιακό λοιπόν κόλπο της δήθεν καταστολής είναι στάχτη στα μάτια των μικροαστών οι οποίοι βλέποντας το δέντρο χάνουν το δάσος. Υπερασπιστές της αστυνομικής καταστολής, που γίνεται μπροστά σε κάμερες, διάφοροι νεοφιλελεύθεροι ματαιόδοξοι και καβαλημένοι βουλευτές της ΝΔ, κάποιοι νέοι υπερπατριώτες, οι οποίοι με άθλια τιτιβίσματα προσπαθούν να κεντρίσουν τις αριστερές φυλλάδες ώστε ο χορός εντυπώσεων να συνεχίζεται.

Σε αυτή λοιπόν τη θεατρική παράσταση, κομπάρσοι οι αριστεροί, χύνουν τόνους μελάνι και κροκοδείλια δάκρυα για τον λαό που υποφέρει κάτω από τη μπότα του δυνάστη εξουσιαστή «μπάτσου», του οργάνου εκείνου μιας φασιστικής κυβέρνησης! Βγαίνουν ταυτόχρονα διάφοροι θεριακλήδες πρώην υπουργοί, νυν αριστεροί και πρώην κομμουνιστές να οδύρονται στα κοινωνικά δίκτυα για φασισμό και πως καμία εξουσία δε σώθηκε από τη βία που άσκησε.

Επειδή οι λέξεις έχουν χάσει προ πολλού τη σημασία τους καλό θα είναι τα αριστερά θρασίμια να θυμούνται την καταστολή της αστυνομίας προς εθνικιστές και πατριώτες τους οποίους μάτωσαν στο ξύλο στις Πρέσπες, αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν για την προδοτική παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας. Καλό θα είναι να θυμούνται ποια καθεστώτα υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται ακόμα. Καλό θα είναι να θυμούνται το βασίλειο τρόμου που εξαπέλυσαν οι σοβιετικοί στην Ευρώπη και πως κατέστειλαν την άνοιξη της Πράγας, πως σκότωναν κατά εκατομμύρια τους αντιφρονούντες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και πως τελικά αυτά τα καθεστώτα κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι.

Τέλος, καλό είναι να θυμούνται όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι της αριστεράς και δεξιάς φαυλότητας πως κράτη τα οποία είχαν στο παρελθόν κυβέρνηση συντηρητική, ακόμη και αυταρχική, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν δεξιά, αλλά με τη φιλεργατική πολιτική τους και την εθνική προοπτική που έδιναν ήταν βαθιά Λαϊκά και Εθνικιστικά, απολαμβάνοντας την αποδοχή του Λαού που ποτέ τελικά δεν τα «έριξε».

Όλα αυτά συμβαίνουν στη χώρα μας τη στιγμή που απειλούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο. Αριστεροί και δεξιοί υποκριτικά επιδίδονται σε έναν πόλεμο εντυπώσεων ώστε να κρατούν στο μαντρί τους αφελείς ψηφοφόρους, τους δεξιούλιδες που θέλουν την ηρεμία του καναπέ τους και τους αριστερούλιδες που ζουν μέσα στη μιζέρια των ιδεοληψιών τους.

Απάντηση στην παρακμή μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version