Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα” εναντίον όλων!

H “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα” εναντίον όλων!

Με αποφασιστικότητα και πυγμή ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα”, Τρύφων Μπουγάς κατέθεσε μηνύσεις εναντίον του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας, θέλοντας να βάλει φρένο στην λασπολογία, στις προσβολές και τις παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις που εμποδίζουν την δημοτική μας παράταξη να ασκήσει τα καθήκοντα της, όπως αποφάσισαν μέσα από την ψήφο τους οι πολίτες της Καλλιθέας.

Σύσσωμο το Δ.Σ του Δήμου Καλλιθέας, από την πρώτη μέρα της σύστασης του, έχει εξαπολύσει έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης και επιθέσεων κατά της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα. Ενέργειες φυσικά που ξεκίνησαν και πριν από τις εκλογές, τοποθετώντας τον επικεφαλής του εθνικιστικού συνδυασμού στην Καλλιθέα, στο στόχαστρο διάφορων παρακρατικών και αναρχικών στοιχείων με αποτέλεσμα να γίνουν διάφορες επιθέσεις εναντίον του, αλλά και κατά των υποψηφίων του συνδυασμού μας, να καταστραφούν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μέσα σε χώρο για τον οποίο ήταν υπεύθυνος ο Δήμος.

Ο Τρύφων Μπουγάς με γνώμονα την διαφύλαξη των συμφερόντων του συνδυασμού των Ελλήνων Εθνικιστών, προχώρησε σε μήνυση κατά του συνόλου του Δ.Σ της Καλλιθέας, για προσβολή προσωπικότητας, αλλά και για τις παράνομες αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες η Ελληνική Αυγή, δεν μπορεί να έχει δικούς της χώρους στο Δημαρχείο, ούτε καν για τον συνδυασμό, αλλά ούτε και για δράσεις προς όφελος του Δήμου. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημανθεί πως έχουν κατατεθεί και αγωγές από την πλευρά του Συναγωνιστή, Τρύφωνα Μπουγά, σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Αν ο Τρύφωνας Μπουγάς δικαιωθεί από το δικαστήριο, τότε το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της Καλλιθέας, θα εκπέσουν από το αξίωμα τους και θα στερηθούν και τα πολιτικά τους δικαιώματα. Ο μόνος που θα γλιτώσει σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι ο Δήμαρχος, μιας και για τις παράνομες αυτές αποφάσεις, λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Exit mobile version