Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τις Ευρωεκλογές του 2014 στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Από τις Ευρωεκλογές του 2014 στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Δεν ήταν λίγοι αυτοί, που έσπευσαν να κατακρίνουν την δήλωση του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι χάσαμε μια Μάχη και όχι τον Πόλεμο, το βράδυ της 7ης Ιουλίου. Μία δήλωση, που επιβεβαιώνεται αρκετούς μήνες μετά από την μαχόμενη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που συνεχίζει τον αγώνα της και φυσικά δεν υποστέλλει την Σημαία της.

Όμως, έχει ιδιαίτερη σημασία να σας παραθέσουμε τι είχε δηλώσει ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος μετά την εκλογική νίκη των Ευρωεκλογών του 2014 και είχε δηλώσει ακριβώς το ίδιο. Για του λόγου το αληθές:

ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μην εφησυχάζετε! Κερδίσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Το 9,4% δεν μας φτάνει, δεν μας φτάνει κανένα ποσοστό, αφού αυτό που θέλουμε είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδος μας, μια Αληθινή Ελευθερία και όχι η ψεύτρα ελευθερία των δήθεν δικαιωμάτων εις βάρος αυτής της ίδιας της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Είναι ορατή πλέον η πτώση της τυραννίας των διεφθαρμένων, που εγκληματούν εις βάρος του Έθνους εν ονόματι μιας ψευτοδημοκρατίας. Μην περιμένετε να φέρουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ οι «δημόσιοι υπάλληλοι» του μαρξισμού, οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες. Οι μόνοι, οι οποίοι μπορούν να επιτύχουν μια αληθινή αναγέννηση του Ελληνισμού είναι οι Εθνικιστές.

Προπαντός μην εφησυχάζετε, κερδίσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Μας περιμένει ένας υπέροχος αγώνας, μην δειλιάζετε, είναι Αγώνας για την Αρετή, για την Ιστορία, για την Ελλάδα των ονείρων μας.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Exit mobile version