Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

10 χρόνια παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Δράμα

10 χρόνια παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Δράμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας η  προγραμματισμένη ομιλία με θέμα τα 10 χρόνια παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Δράμα. Πρώτος μίλησε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς ο οποίος αναφέρθηκε στον δύσκολο και συνεχή αγώνα της Χρυσής Αυγής αφού αποτελεί το μοναδικό κίνημα που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη δεινή θέση στην οποία έχει περιπέσει, αλλά και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που οι πολιτικάντηδες δημιούργησαν τις τελευταίες 4 δεκαετίες.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η συναγωνίστρια Χοροζίδου Χρύσα η οποία παρουσίασε οπτικοακουστικό υλικό από την 10χρονη παρουσία τη ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Δράμα. Αναφέρθηκε στη δύσκολη πορεία του κινήματος όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε πως η Τοπική Οργάνωση Δράμας, παρά το όποιο αποτέλεσμα μιας εκλογικής μάχης, συνεχίζει και θα συνεχίσει τον αγώνα με ΠΙΣΤΗ στον ΑΡΧΗΓΟ και στο Κίνημα, μέχρι την τελική νίκη.

Κλιμάκιο συναγωνιστών παραβρέθηκε στους εορτασμούς για τη μεγαλομάρτυρα και προστάτιδα του πυροβολικού μας Αγία Βαρβάρα στο στρατόπεδο «ΦΩΣΤΗΡΙΔΗ» στην πόλη της Δράμας.

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Δράμας παραβρέθηκε στο 75ο μνημόσυνο  υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στην Μάχη της Καλλιφύτου (Ραβίκας) στην Καλλίφυτο Δράμας. Η Μάχη της Καλλιφύτου εντάσσεται στην πρώτη φάση των Δεκεμβριανών, όπου σύμφωνα με σχέδιο των Ομάδων Μεραρχιών Μακεδονίας (ΟΜΜ) του ΕΛΑΣ επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΕΑΟ-ΕΣΕΑ την 1η Δεκεμβρίου 1944.

Σε αντίθεση με τους δήθεν πατριώτες της δεξιάς που μας κυβερνούν η Χρυσή Αυγή δε ξεχνάει τα εγκλήματα των κομμουνιστών και δε συγχωρεί τον πόνο και τη δυστυχία που σκόρπισαν οι πολιτικοί πρόγονοι των μνημονιακών συνεταίρων του Μητσοτάκη, τους οποίους και μνημονεύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται για τους «αγώνες» που έδωσαν για την Ελλάδα.

Exit mobile version