Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Πρέσπες της ΝΔ και οι «πατριώτες» του διαδικτύου: Το «ποτέ δεν είναι αργά» δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις…

Οι Πρέσπες της ΝΔ και οι «πατριώτες» του διαδικτύου: Το «ποτέ δεν είναι αργά» δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις…

Εντύπωση μας προκαλεί, το γεγονός ότι προκαλεί… εντύπωση η στάση της ΝΔ στα ελληνοτουρκικά, σε ιστοσελίδες που άμεσα ή εμμέσως στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη (για να φύγει η Αριστερά…) στις τελευταίες εκλογές. Ήρθε φαίνεται η ώρα της «κριτικής», μόνο που ίσως να είναι πολύ αργά.

Η προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην ελληνοτουρκική «φιλία» δεν είναι μια χθεσινή υπόθεση. Ούτε και οι δηλώσεις περί «συνεκμετάλλευσης» του ενεργειακού μας πλούτου έγιναν μόνο μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Τώρα ξαφνικά, κάποιοι ανακαλύπτουν την «γεωστρατηγική αδυναμία» της χώρας μας ή τις δηλώσεις π.χ. του Δένδια με τις οποίες προτείνει ουσιαστικά στην Τουρκία να καθίσουν οι δύο χώρες στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» και να υπάρξει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.

Θα μπορούσε κάποιος να πει, ότι «ποτέ δεν είναι αργά»… Όμως αυτό τελικά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Θυμίζουμε ότι ο Ελληνισμός αντέδρασε σύσσωμος στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, με παλλαϊκά συλλαλητήρια στα οποία συμμετείχαν εκατομμύρια κόσμου. Η αντίδραση όμως αυτή ήρθε αργά και το ξεπούλημα ολοκληρώθηκε.

Τώρα που η ΝΔ ετοιμάζεται για τις δικές της «Πρέσπες», όσοι την στήριξαν (πολεμώντας ταυτόχρονα την Χρυσή Αυγή) προεκλογικά, θα πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

Ποτέ δεν είναι αργά για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΑΓΩΝΑ. Είναι όμως ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για να το παίζουν κάποιοι «αντιπολίτευση» στην Νέα Δημοκρατία όταν έπαιξαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, πολύ κρίσιμο ρόλο στο να κερδίσει την αυτοδυναμία με 40%…

Ν.Κ.

Exit mobile version