Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Happy Hanukkah” από την Μητσοτακική ΕΡΤ με τον… βιολιστή στην στέγη!

“Happy Hanukkah” από την Μητσοτακική ΕΡΤ με τον... βιολιστή στην στέγη!

Τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι γνωστά φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καθώς προπαγανδίζουν τις απρόσωπες γιορτές χωρίς τις λαϊκές παραδόσεις, Ορθόδοξη Πίστη και το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Απόλυτα ενταγμένη σε αυτόν το σκοπό και η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ που δήθεν θα έκανε πατριωτική στροφή μετά τον όλεθρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάληψη της διακυβέρνησης από την νεοφιλελεύθερη ΝΔ.

Η δημόσια τηλεόραση ανήμερα των Χριστουγέννων στην prime time ζώνη τηλεθέασης επέλεξε μια παραδοσιακή ταινία με ήθη και έθιμα… του Ισραήλ!

Αντί να επιλέξει μια οποιαδήποτε Χριστουγεννιάτικη ταινία, η ΕΡΤ2 πρόβαλε τον “βιολιστή στην στέγη” και οι οθόνες μας γέμισαν από εβραϊκούς χορούς και έθιμα, αναφορές στην Τορά και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει η παράδοση της “Happy Hanukkah”.

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη!

Χριστούγεννα με Ιουδαϊσμό λοιπόν, καθώς η Ορθοδοξία μας βάλλεται από παντού. “Μάζελτοβ” στην ΕΡΤ, για ακόμα μια φορά τα κατάφεραν!

Exit mobile version