Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελικά, δεν κατάφεραν να την διαλύσουν την Χρυσή Αυγή!

Τελικά, δεν κατάφεραν να την διαλύσουν την Χρυσή Αυγή!

Σαρανταπέντε μάστορες και εξήντα μαθητάδες, έβαλαν όλη τους την τέχνη να μείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής. Και τι δεν έκαναν! Από λιποταξίες μέχρι καλπονοθείες, από το να σημαδεύουν ψηφοδέλτια, μέχρι να βάζουν να μας συκοφαντούν κάποιοι ψευτοεθνικιστές, που άλλοι απ’ αυτούς είναι σεσημασμένοι ρουφιάνοι των μυστικών υπηρεσιών και άλλοι γνωστοί πελάτες του τμήματος εκβιαστών…

Όμως, δεν τέλειωσαν το βράδυ της 7ης Ιουλίου και συνέχισαν πολλούς μήνες μετά τον βρώμικο πόλεμο τους σε όλα τα ΜΜΕ, σε όλα τα κανάλια, σε όλες τις φυλλάδες της διαφθοράς και φυσικά και στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, για αυτούς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει όρθια και ήλθε τις τελευταίες εβδομάδες ένα κύμα δημοσκοπήσεων, που ουσιαστικά φέρνει πολύ κοντά στην Βουλή και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όλα αυτά πριν τις εξελίξεις στην Δίκη. 

Σε μία μάλιστα τελευταία δημοσκόπηση, έκοψαν ακριβώς στην μέση το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και από πέμπτο κόμμα που ήταν στην μέτρηση, με ποσοστό βεβαίως εισόδου στην Βουλή, την παρουσιάσαν στην εβδόμη… Αυτά κάνουν και δεν θα σταματήσουν γιατί όσο παραμένουμε δυνατοί και όρθιοι, τόσο αυτοί με βρώμικους τρόπους θα μας πολεμάνε.

Exit mobile version