Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών στα Γιάννενα

Νέα μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών στα Γιάννενα

Νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο hot spot των Ιωαννίνων. Τέσσερις Αφγανοί μαχαίρωσαν 25χρονο συμπατριώτη τους και αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι για εγκληματική δραστηριότητα, αλλά αντί να βρίσκονται στην φυλακή, ήταν ελεύθεροι να τρέφονται δωρεάν και α παίρνουν και επίδομα γιατί μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας! Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία, που θέλουν οι εθνομηδενιστές τόσο οι μαρξιστές, όσο και οι φιλελεύθεροι.

Το πλέον ανησυχητικό ότι αυτή την απαράδεκτη κατάσταση της κυριολεκτικής διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας, την αντιμετωπίζει με παθητικότητα ο Ελληνικός Λαός, χωρίς να αντιδρά… και αυτό γιατί φρόντισαν να πολεμήσουν με κάθε βρώμικο μέσον αυτούς που θα αποτελούσαν την εθνική πρωτοπορία και θα εκφράζαν αυθεντικά την θέληση του Λαού απέναντι στην επερχόμενη καταστροφή του εθνικού κράτους.

Υ.Γ.: Ταυτόχρονα οι “πατριώτες” σε φυλλάδες και τηλεοπτικούς σταθμούς προωθούν τον ανύπαρκτο Βελόπουλο, που βγάζει διαγγέλματα πουλώντας κηραλοιφές και δεν κάνει τίποτε για αυτά που συμβαίνουν.

Exit mobile version