Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Carpe Diem (Άδραξε την μέρα)

Carpe Diem (Άδραξε την μέρα)

Η χρονιά που πέρασε απέδειξε πως ο ιστός που για χρόνια εξυφαίνει το σύστημα ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφερε προσωρινά το επιθυμητό αποτέλεσμα για το πολιτικό σύστημα, την απουσία μιας πραγματικής φωνής Εθνικής αντιπολίτευσης μέσα στον ναό της απατηλής δημοκρατίας τους. Σε ένα χλιαρό πολιτικό σκηνικό μια δεξιά άγεται και φέρεται με ερασιτεχνισμό όπως πάντοτε έκανε κυρίως στα εθνικά θέματα και μια αριστερά μεταλλάσσεται αργά και βασανιστικά σε ότι πιο σάπιο υπάρχει ενσωματώνοντας στους κόλπους της κάθε παρακμιακό στοιχείο της σοσιαλδημοκρατίας που υπηρέτησε πιστά τα μνημόνια και την επιβαλλόμενη οικονομική καταστροφή. Στήνοντας από κοινού μια πρωτοφανή δικαστική πλεκτάνη στον Λαϊκό Σύνδεσμο, αριστεροί και δεξιοί τρέμουν στην ιδέα μια δυναμικής επιστροφής των Εθνικιστών.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η πολυετής παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου στο πολιτικό προσκήνιο έφερε νέα δεδομένα. Στην ουσία έθεσε τα θεμέλια της αφύπνισης για ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ήταν αυτό που τράβηξε το πέπλο αποκαλύπτοντας ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, ξεμπροστιάζοντας τον αντεθνικό ρόλο της αριστεράς και αποκαλύπτοντας πως δεξιά και αριστερά παίζουν ένα ύπουλο παιχνίδι δεκαετίες τώρα στην πλάτη του ελληνικού λαού, προετοιμάζοντας αργά και μεθοδικά μια παγίδα μέσω της οποίας έχουν στόχο να υλοποιήσουν τα ανίερα σχέδια τους χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση.

Υποστηριχτές η δεξιά και ο πανταχού παρών ΠΑΣΟΚισμός εγκληματικών ενεργειών και προσώπων, για δεκαετίες διασπάθιζαν το δημόσιο χρήμα και οδήγησαν την Πατρίδα μας ανυπεράσπιστη στα δόντια της διεθνούς τοκογλυφίας. Υποστηριχτές όμως και οι αριστεροί ενός αρρωστημένου διεθνισμού, υποστηριχτές σε τηλεοπτικά πάνελς, σε δικαστικές αίθουσες και σε παρακμιακές φυλλάδες κάθε τρομοκράτη και ποινικού είτε υπογείως είτε φανερά. Είναι ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, σε αγαστή συνεργασία που δεν ενδιαφέρεται για τυχόν ποινικές ευθύνες, αλλά εν αντιθέσει με όσα υποκριτικά υποστηρίζει για δήθεν μη καταδίκη των ιδεών είναι αυτή η ίδια η ιδέα που πρεσβεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία τους τρομάζει και που με μίσος πολεμούν εδώ και δεκαετίες.

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε σε εφιάλτη τις αρρωστημένες ονειρώξεις των πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι αφελώς πιστεύουν πως τελείωσαν με την ιδέα μας ώστε να υλοποιήσουν ανενόχλητοι τα σχέδια τους. Στο χέρι μας είναι να μετατρέψουμε σε πραγματικότητα τα όνειρα των Ελλήνων που ζουν αποκομμένοι ακόμα στο σπήλαιο των σκιών ώστε να οικοδομήσουμε μια ισχυρή Ελλάδα που θα μπορέσει να θωρακίσει τους Έλληνες απέναντι στις δυσκολίες που έρχονται.

Ο Αγώνας είναι μακρύς και επίπονος όμως στο ερώτημα πότε, η απάντηση είναι τώρα, όχι μετά, όχι αύριο, αλλά τώρα, κάνοντας πράξη αυτό που πριν εκατοντάδες χρόνια είπε ο Ρωμαίος λυρικός ποιητής Οράτιος. Δεν πρέπει να περιμένουμε πως το αύριο θα είναι όπως νομίζουμε ή επιθυμούμε. Για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας πρέπει να αδράξουμε τη μέρα και να αναλάβουμε δράση σήμερα, μακριά από γκρίνιες και μιζέριες. Ο καθένας από εμάς πρέπει συντονισμένα και με οδηγό το Κίνημα να δράσει. Ας κάνουμε πράξη τα σχέδια μας δια το 2020, ένα έτος ορόσημο για την πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Carpe Diem λοιπόν.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version