Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες: Μεγάλη μείωση στην Ιταλία, αύξηση σχεδόν 100% στην Ελλάδα!

Λαθρομετανάστες: Μεγάλη μείωση στην Ιταλία, αύξηση σχεδόν 100% στην Ελλάδα!

Ούτε μια ψήφο στην Χρυσή Αυγή έλεγαν οι κομματάρχες της Ν.Δ. για να φύγει η αριστερά, για να σταματήσουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες. Και σε όσους επιμένανε τους έλεγαν καλύτερα Βελόπουλο, που δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήθεν συνεργαζόταν η Χρυσή Αυγή.

Γιατί όλα αυτά; Μα για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν ήθελαν μια ασυμβίβαστη και απροσκύνητη αντιπολίτευση επειδή δεν είχαν σκοπό να κάνουν τίποτε απ΄ όσα έλεγαν… Και έτσι έγινε! Και τα αποτελέσματα της πολιτικής τους φαίνονται καθαρά από τα στατιστικά στοιχεία, που έδωσαν στην δημοσιότητα οι ιταλικές αρχές σύμφωνα με τα οποία αυτοί που μπήκαν παράνομα το 2019 στην πατρίδα τους, μειώθηκαν περίπου 90% σε σύγκριση με το 2017. Συνολικά μπήκαν στην Ιταλία των 60 εκατομμυρίων, 11.439 λαθρομετανάστες!

Στην Ελλάδα, των 11 εκατομμυρίων, μπήκαν 60.363 και είχαμε σε σχέση με το 2017, που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ των ανοικτών συνόρων, αύξηση στις παράνομες εισόδους 94,6%!!! Μπράβο στην Ν.Δ., που υπηρετεί απόλυτα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και συλλυπητήρια σε αυτούς που την ψήφισαν για να μην έρχονται λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας.

Exit mobile version