Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλο παραμύθι το “νόμος και τάξη” της ΝΔ – Eξ ιδίων τα βέλη…

Μεγάλο παραμύθι το “νόμος και τάξη” της ΝΔ - Eξ ιδίων τα βέλη…

Δημοσίευμα του ANTINEWS για τα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης – Ούτε λέξη φυσικά κατά του Μητσοτάκη για τα θέματα δημοσίας τάξεως, από το δεκανίκι του, τον Βελόπουλο

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε ότι τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες και διαδίκτυο έχουν δημιουργήσει μία μαγική εικόνα ότι έχει εξαφανιστεί η εγκληματικότητα και έχει επιβληθεί το περίφημο δόγμα “νόμος και τάξη”!

Για να είμαστε δίκαιοι, οι τελευταίοι που φταίνε για αυτό το επικοινωνιακό σόου, είναι οι αστυνομικές δυνάμεις, που κάνουν το καθήκον τους και εάν τους άφηναν θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν την τάξη. Αλλά δεν τους αφήνουν… Εάν τους άφηναν, θα γινόντουσαν συλλήψεις στο Μαρούσι, που δεν έγιναν, θα πηγαίνανε μάρτυρες κατηγορίας στους ανακριτές, που δεν τους αφήνουν να πάνε, θα φυλάγανε επί τέλους το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Εξαρχείων, του μελλοντικού δελφίνου Μπακογιάννη, που το έκαψαν μέχρι τώρα δύο φορές!

Πόσο θα κρατήσει το σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πόσο θα αντέξει στον χρόνο; Αυτό θα το δούμε…

Η κριτική αυτή της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι είναι κακοπροαίρετη, τι να πει όμως κάποιος για τα παρακάτω, που γράφτηκαν σε ιστοσελίδα του χώρου της Ν.Δ.; Για του λόγου το αληθές:

ANTINEWS.GR: “Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις επικοινωνιακές συλλήψεις η κυβέρνηση με προφανή στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια των απογοητευμένων ψηφοφόρων της λόγω της μετεκλογικής ανακολουθίας της. Δυστυχώς όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται.

Με τις συγκεκριμένες αστυνομικές επιχειρήσεις απλώς να επισκιάζουν τα ψέματα μιας ακόμη… λαοπρόβλητης κυβέρνησης, μέχρι να ξεφουσκώσει η προπαγάνδα των φιλοκυβερνητικών μέσων…Μακάρι η πομφόλυγα της μάχης με τους μπαχαλάκηδες να βοηθούσε πραγματικά στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας. Κάτι που αποδεικνύεται από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο. Όπου διαπιστώνεται ότι η ανασφάλεια ζει και βασιλεύει και επί Μητσοτάκη.”

Υ.Γ.: Ούτε λέξη φυσικά κατά του Μητσοτάκη για τα θέματα δημοσίας τάξεως, από το δεκανίκι του, τον Βελόπουλο

Exit mobile version