Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Silver Alert” για τους… εθνικόφρονες του facebook – Αγνοούνται από τις 8 Ιουλίου του 2019!

“Silver Alert” για τους… εθνικόφρονες του facebook - Αγνοούνται από τις 8 Ιουλίου του 2019!

Θα θυμάστε ασφαλώς προεκλογικά, όλους εκείνους τους «ανησυχούντες» για τα εθνικά ζητήματα, πατριώτες του… facebook, οι οποίοι για να ενισχύσουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας – και να μειώσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, εξαπέλυαν μύδρους κατά της αριστεράς – κυρίως με αφορμή το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά και για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Οι μήνες πέρασαν, ο Τσίπρας έπεσε και ο πολυαγαπημένος τους Κυριάκος βρέθηκε αυτοδύναμος στην εξουσία με ποσοστό 40%. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, οι «εθνικόφρονες» αυτοί αγνοούνται! Τι συνέβη;

Μήπως η Νέα Δημοκρατία… έσκισε την Συμφωνία των Πρεσπών; Αντιθέτως, επιμένει για την αυστηρή εφαρμογή της.

Μήπως η Νέα Δημοκρατία απέλασε τους λαθρομετανάστες; Αντιθέτως, οι ροές παρουσιάζουν εκρηκτική αύξηση ενώ χιλιάδες από αυτούς μεταφέρονται στην ενδοχώρα.

Μήπως η Νέα Δημοκρατία μείωσε την ανεργία και έφερε τις «πολλές και καλές δουλειές» που είχε υποσχεθεί προεκλογικά; Αντιθέτως, η ανεργία καταγράφει ποσοστά ρεκόρ και παντού κυριαρχεί η ανασφάλιστη απασχόληση λίγων ωρών.

Μήπως η Νέα Δημοκρατία έφερε την «ανάπτυξη» και τις «επενδύσεις» που υποσχέθηκε προεκλογικά; Μήπως μείωσε την εγκληματικότητα; Δυστυχώς για την πατρίδα, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει σε τίποτα.

Αφήνουμε για το τέλος το σημαντικότερο: Σας πείθει αυτή η κυβέρνηση ότι θα προστατεύσει με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού απέναντι στην τουρκική απειλή; Για όλα τα παραπάνω, δεν… ανησυχούν τώρα πια οι «εθνικόφρονες»; Όπως δείχνουν τα πράγματα, όχι.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι ίδιοι που διοχέτευαν την λάσπη ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ (!), σήμερα λένε ότι τα έχει δήθεν βρει με την Νέα Δημοκρατία! Και το λένε αυτό για το μοναδικό πολιτικό κόμμα που άσκησε ουσιαστική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεγυμνώνοντας ιδεολογικά την αριστερά, ενώ και σήμερα, είμαστε η μοναδική πραγματικά αντιπολιτευτική φωνή απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την οποία σαλιαρίζουν ξεδιάντροπα κάτι ακροδεξιοί της συμφοράς.

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής. Η Χρυσή Αυγή άντεξε στον χρόνο, στην λάσπη και στην μικροψυχία τους. Ο Αγώνας συνεχίζεται με όσους θέλουν και μπορούν να αγωνιστούν. Οι εφεδρείες του συστήματος μπορούν θαυμάσια να συνεχίσουν να αυτό-εξευτελίζονται. Χωρίς αυτήν την «Πέμπτη φάλαγγα» στις τάξεις του πατριωτικού κινήματος, οι πιθανότητες να επικρατήσουμε πολιτικά, είναι πολύ μεγαλύτερες!

Exit mobile version