Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχετικά με την πολιτογράφηση του φιλέλληνα Τομ Χανκς

Η υπογραφή της τιμητικής πολιτογράφησης του γνωστού αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς ως Έλληνα πολίτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει προκαλέσει μεγάλο κύκλο συζητήσεων στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Τον λόγο παίρνουν κυρίως οι κάθε λογής ψευτοαριστεροί, “αντιρατσιστές” και νεοφιλελεύθεροι που ξιφουλκούν υπέρ της τιμητικής προσφοράς της ελληνικής υπηκοότητας στον Τομ Χανκς με ειρωνικά γελοία επιχειρήματα του είδους: “όποιος θέλει τον Τομ Χανκς, ας τον πάρει σπίτι του“.

Η σύγκριση της περίπτωσης Τομ Χανκς με τις μυριάδες “ελληνοποιήσεις” ασιατών και αφρικανών ή με την αθρόα εισβολή ισλαμιστών αλλόφυλων λαθρομεταναστών και την βίαια επιχείρηση ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία είναι τουλάχιστον ατυχής.

Όπως ατυχής είναι η κάθε είδους σύγκριση Ελλήνων προσφύγων από την Μικρά Ασία και τον Πόντο με τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Μακάρι το Ελληνικό κράτος να έκανε μόνο πολιτογραφήσεις σαν αυτή του Τομ Χανκς, ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη με εγνωσμένο φιλανθρωπικό έργο και πλούσια φιλικά αισθήματα προς την Πατρίδα μας και τον Ελληνισμό. Ένας άνθρωπος που έχει βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, τηρεί τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδος, διατηρεί σπίτι στην Αντίπαρο και για όσους δεν ξέρουν έχει προσφέρει με πόρους και με προσωπική εργασία στον πολιτισμό της Χώρας.

Καμία σχέση λοιπόν η πολιτογράφηση του Τομ Χανκς με τις μυριάδες “ελληνοποιήσεις” και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που τείνουν να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό.

Exit mobile version