Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Mrb: Λαθρομετανάστευση και οικονομία οι ανοιχτές πληγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2020

Δημοσκόπηση Mrb: Λαθρομετανάστευση και οικονομία οι ανοιχτές πληγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2020

Η δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Real δείχνει ξεκάθαρα πως η… επιτυχημένη και λαοπρόβλητη κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένας “γίγαντας με γυάλινα πόδια” και την νέα χρόνια που έρχεται θα δώσει μάχη για να κρατηθεί.

Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, καθώς και τα χάλια της οικονομίας και η φτώχεια στα ελληνικά νοικοκυριά – παρά τα όσα αντίθετα προπαγανδίζουν τα αργυρώνητα παπαγαλάκια – είναι τα δύο κρίσιμα ζητήματα που θα οδηγήσουν τελικά στην πτώση της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την MRB το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους Έλληνες είναι το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποιους τομείς θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο η κυβέρνηση το 2020 το 72,3% των πολιτών αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό.

Ακολούθησε η πορεία της οικονομίας με 66,2%, η κοινωνική σταθερότητα/δικαιοσύνη/συνοχή με 33,9%, οι φοροελαφρύνσεις για τα μεσαία στρώματα με 29%, η αστάθεια στην περιοχή μας με 22%, η πολιτική σταθερότητα στην χώρα με 20,7% και η σχέση της χώρας με τους εταίρους με 12,8%

Είναι ξεκάθαρο πως η προπαγάνδα της ΝΔ δεν συμβαδίζει με τις ολοένα διογκούμενες ανησυχίες της ελληνικής κοινωνίας και η παταγώδης αποτυχία Μητσοτάκη είναι αναπόφευκτη!

Exit mobile version