Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη: Ο Ερντογάν στέλνει πυρομαχικά στους ισλαμιστές της Λιβύης μέσω FIR Αθηνών!

Αποκάλυψη: Ο Ερντογάν στέλνει πυρομαχικά στους ισλαμιστές της Λιβύης μέσω FIR Αθηνών!

Εθνικά επικίνδυνη, υποτακτική, υποχωρητική, ανίκανη και παντελώς ανύπαρκτη αποδεικνύεται για πολλοστή φορά η κυβέρνηση των Αθηνών, η οποία μένει άπραγη στις πολεμικές κινήσεις του Ερντογάν.

Όπως αποκάλυψε ο Γερμανός δημοσιογράφος, Julian Röpcke της BILD η Τουρκία στέλνει όπλα και πυρομαχικά στην Τρίπολη μέσω του ελληνικού FIR και η Αθήνα κοιμάται!

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο μεταφορικό αεροσκάφος BOEING 747-400 απογειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Κωνσταντινούπολη και διέσχισε σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, μεταφέροντας όπλα και πυρομαχικά στην Μισράτα για να ενισχύσει τους φιλότουρκους ισλαμιστές της Τρίπολης.

Μάλιστα ο Ropcke κάνει λόγω για «ντε φάκτο αερογέφυρα», η οποία φαίνεται ότι πλέον περνάει και μέσω Ελλάδας.

Τι άλλαξε και κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε στην Άγκυρα να στέλνει όπλα, πυρομαχικά και ισλαμιστές αντάρτες δια μέσου του ελληνικού FIR. Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΗΕ για το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, όταν στην Αθήνα είδαν ότι το BOEING 747-400 πάει Μι-σράτα έπρεπε να το να το προσγειώσουν και να το ελέγξουν. Γιατί δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κάνει ούτε το ελάχιστο για να προστατέψει τα ελληνικά συμφέρονταστο Λιβυκό πέλαγος και τους υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης. Θα τα ξεπουλήσουν κι αυτά μέσω Χάγης!

Exit mobile version