Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο συκοφάντης Τζήμερος αναμασά την προπαγάνδα για δήθεν συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή!

Ο συκοφάντης Τζήμερος αναμασά την προπαγάνδα για δήθεν συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή!

Πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν από τα σύννεφα με την εισαγγελική απαλλακτική πρόταση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς ήδη είχαν ετοιμάσει στα όνειρα τους καταδίκες και… αγχόνες! Ένας από αυτούς είναι και ο συστημικός συκοφάντης Τζήμερος που με άρθρο του στο capital.gr αναμασά την προπαγάνδα της ΝΔ ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόκειται για ένα χιλιοειπωμένο ψέμα που απευθύνεται μόνο σε αδαείς, αφελείς και ηλίθιους και γεννήθηκε στα υπόγεια της ΝΔ προς ψηφοθηρική κατανάλωση. Η αλήθεια είναι – και μάλιστα αυταπόδεικτη – πως η Χρυσή Αυγή δέχθηκε λυσσαλέο πόλεμο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και από τα “αντιφασιστικά” τάγματα εφόδου, ενώ η προδοτική ΝΔ ψήφισε χέρι – χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα της αριστεράς όπως το τρίτο Μνημόνιο, το τζαμί στην Αθήνα, τους νόμους για τους λαθρομετανάστες, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, ενώ κατά την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών οι Συριζαίοι χειροκροτούσαν τον Δένδια που απέρριπτε την ένταση της Χρυσής Αυγής!

Ιδού τα ψέμματα του Τζήμερου: “… Για ένα πολιτικό σύστημα που κατά πάγια συνήθεια μεταθέτει τη λύση των προβλημάτων στο μέλλον, μια υπόδικη Χρυσή Αυγή ήταν χρυσή ευκαιρία. Ο υπόδικος εκβιάζεται πολύ εύκολα, είναι σε καταστολή, κι αν του κόψεις και την κρατική επιχορήγηση όπως έγινε, του δημιουργείς πρόβλημα κομματικής επιβίωσης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκε και επί 5 σχεδόν χρόνια τη δίκη την πάγωσε. Πώς να ακουστεί επί των ημερών του απαλλακτική απόφαση σε δίκη Χρυσαυγιτών; Εξευτελίζοντας τη δικονομία, κι αποδεικνύοντας ξανά τη δουλικότητα της Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση, αναβολή στην αναβολή κατάφερε να μην πιει το “πικρόν τούτο ποτήριον”. 

“Περιέργως” οι χρυσαυγίτες συνέπλεαν μαζί του, στις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή. Και έλαχε στη ΝΔ, που μεθόδευσε τη νομική πατάτα, να τη βγάλει καυτή από τη φωτιά, με την απαλλακτική απόφαση του δικαστηρίου και τα 8 εκατομμύρια ευρώ έτοιμα να μπουν στο ταμείο του Μιχαλολιάκου από την κρατική επιχορήγηση που είχε, λόγω δίκης, παγώσει.

Οπότε, φτάσαμε μετά από έναν δεκαετή κύκλο ξανά στην αφετηρία. Η Χρυσή Αυγή με την αναδρομική της προίκα θα κάνει καινούργιο “ντου” καθώς τα πανιά της θα τα φουσκώνει η τραγική διαχείριση του βασικού θέματος της ατζέντας της: της εισβολής του Ισλάμ που ονομάζουμε κατ’ ευφημισμόν “μεταναστευτικό”. “Επιτροπές” του κόμματος, με ελληνικές σημαίες καρφωμένες σε χοντρά στειλιάρια -τεχνογνωσία που δίδαξε το ΠΑΜΕ – θα συμπαρίστανται στους κατοίκους των υποψήφιων για κέντρα υποδοχής περιοχών, ενώ άλλες “επιτροπές” με κατάλληλο σωματότυπο θα υποκαθιστούν την αστυνομία όταν οι αναρχοαυτόνομοι θα σπάζουν βιτρίνες και θα πυρπολούν αυτοκίνητα. Κι επειδή τα 8 εκατομμύρια είναι πολλά λεφτά, Άρη, θα βρεθούν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που θα αρχίσουν να μιλούν με συμπάθεια για τις “δυναμικές παρεμβάσεις” των χρυσαυγιτών στη Σάμο, στην Κω, στη Λέσβο και πολύ σύντομα κοντά σας“.

Σε ΚΑΜΙΑ ψηφοφορία η Χρυσή Αυγή δεν συνέπλευσε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως άσκησε δριμεία Εθνική αντιπολίτευση και φιμώθηκε πολλάκις από τον Συριζαίο πρόεδρο της Βουλής, Βούτση. Η ΝΔ ήταν αυτή που έδωσε τα χέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πάντως ο Τζήμερος σε ένα πράγμα έχει δίκιο: όντως το λαθρομεταναστευτικό θα είναι οι “Πρέσπες” του Μητσοτάκη και η δυναμική επάνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη!

Exit mobile version