Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία σοκ από κυβερνητικό αξιωματούχο: «Θα έρθουν 100.000 λαθρομετανάστες το 2020»!

Ομολογία σοκ από κυβερνητικό αξιωματούχο: «Θα έρθουν 100.000 λαθρομετανάστες το 2020»!

Ξεκάθαρη ομολογία κυβερνητικού αξιωματούχου ότι άλλοι 100.000 άνθρωποι θα περάσουν παράνομα τα σύνορα της Χώρας μας το 2020, διαβάζουμε σε καθημερινή εφημερίδα. Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα «Δημοκρατία» διαβάζουμε, ανάμεσα σε άλλα, τα εξής:

«Ακόμη 100.000 μετανάστες περιμένει η Ελλάδα το 2020, σύμφωνα με δήλωση του ειδικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής Μάνου Λογοθέτη. Μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ, τόνισε ότι η κατάσταση είναι πιο κρίσιμη σε σύγκριση με το 2015. “Η κρίση είναι σε εξέλιξη και είναι σοβαρή” ανέφερε ο κ. Λογοθέτης.

Είναι αυτονόητο ότι οι εν λόγω αφίξεις θα επιβαρύνουν κι άλλο τους καταυλισμούς φιλοξενίας προσφύγων, που ξεπερνούν σε αριθμό μεταναστών αυτούς που έτσι κι αλλιώς μπορούν να φιλοξενήσουν. Τους τελευταίους έξι μήνες, συνολικά 45.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με την Deutsche Welle, πάνω από 41.000 άνθρωποι βρίσκονται στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών που υπάρχουν στα νησιά, όπως αυτό της Μόριας στη Λέσβο, στο Βαθύ Σάμου, στη Χίο, και περιμένουν να εκκινήσει η διαδικασία για το άσυλο.

Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας από το 2016, που τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για το Προσφυγικό».

Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη ομολογία, όχι μόνο για το γεγονός ότι επί ΝΔ ο αριθμός όσων πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Χώρας μας είναι μεγαλύτερος από το 2016 (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και ότι άλλοι 100.000 θα περάσουν παράνομα στην Ελλάδα το νέο έτος. Αυτό είναι το… σχέδιο αναχαίτησης της λαθρομετανάστευσης από την «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ…

Exit mobile version