Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

De profundis (εκ βαθέων)

De profundis (εκ βαθέων)

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ζούμε σε έναν βαθιά αρρωστημένο κόσμο, βουτηγμένο στον υλισμό της νεομαρξιστικής πανούκλας και του φιλελευθερισμού των τοκογλύφων που εκφράζει η δεξιά, βουτηγμένο σε μια επίπλαστη υλική ευδαιμονία, τυφλό απέναντι σε υψηλές ιδέες. Αλυχτούν τα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να φέρουν τον ζόφο στην ανθρωπότητα ώστε να ικανοποιήσουν τα βλοσυρά τους ένστικτα. Υπηρέτες του παγκόσμιου αφέντη, δούλοι και υποτακτικοί προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για μια εκ νέου αλληλοσφαγή, σε έναν νέο γύρο αίματος και πόνου.

Αριστεροί και δεξιοί, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος της ανομίας, λοιδορούν, σταυρώνουν κάθε φωνή εθνικής αντίστασης. Με δακρύβρεχτους τίτλους για τα παιδιά των “hot spots” που θέλουν να πεθάνουν προσπαθούν να προκαλέσουν τον οίκτο και να γεμίσουν ενοχές την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ίδιοι υπαίτιοι για της εισβολή, αγαστοί συνεργάτες των δουλεμπόρων και των ΜΚΟ, προκάλεσαν τις άθλιες συνθήκες κράτησης με στόχο την ενσωμάτωση και την μετατροπή της Ελλάδας σε μια πολυπολιτισμική προλεταριοποιημένη χαβούζα. Στο πλευρό τους ρυπαροί και άθλιοι, γεμάτοι συμπλέγματα, εξοφλούν το χρέος τους μοιράζοντας μερικά μπαγιάτικα σάντουιτς και ζεστά νερά στα λιμάνια.

Σε αυτόν τον φαύλο κύκλο παρακμής μια χώρα καταχρεωμένη μοιάζει τελικά με έναν ετοιμοθάνατο ασθενή, κουβαλώντας στις πλάτες της ένα άβουλο πολιτικό σύστημα, υποχείριο στις αδηφάγες ορέξεις των καπιταλιστικών χρηματοπιστωτικών τρωκτικών. Βουτηγμένος ένας λαός στην αδιαφορία αντί να στείλει στα τσακίδια τους χασάπηδες που κατακρεουργούν τα όνειρα και τις ελπίδες του, κάνει ουρές στις εκλογικές αναμετρήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τις πολιτικές μαριονέτες, περιμένοντας ένα ξεροκόμματο και μια φοροαπαλλαγή.

Φυγόπονος λοιπόν ο λαός αποδέχεται μια ανίερη προπαγάνδα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ώστε να δικαιολογήσει την απάθεια του. Δεν θέλουν να καταλάβουν πως ένας συνειδητοποιημένος Εθνικιστής είναι αυτό που περιγράφει στη Φιλοσοφία της Ιστορίας ο Ιδεαλιστής Φιλόσοφος Friedrich Hegel «Μπορεί να αποκαλούνται ήρωες επειδή ο σκοπός και η κλίση τους δεν είναι αποτέλεσμα της φυσιολογικής ροής των πραγμάτων, της επιδοκιμασμένης από το κατεστημένο, αλλά επειδή αντλούνται από μια κρυμμένη πηγή, απ’ αυτό το εσωτερικό πνεύμα που είναι κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια και το οποίο εισβάλει στον έξω κόσμο σαν ο κόσμος αυτός να είναι ένα κέλυφος που το κομματιάζει».

Η ιδέα που αντιπροσωπεύσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι πολύ ανώτερη από εφήμερους πολιτικούς σχηματισμούς και ψευτοπατριωτικά μορφώματα. Είναι μια πανάρχαια ιδέα που στηρίζεται στο Αίμα των προγόνων και την Τιμή που καλούμαστε να υπερασπιστούμε για τον τόπο μας και τη φυλή μας. Όσο ρομαντικό και αν φαίνεται σε κάποιους που παρέδωσαν αμαχητί τον αγώνα, αυτή είναι η αλήθεια και έχοντας πίστη στο σκοπό μας θα ξαναγυρίσουμε, φέρνοντας μαζί μας χιλιάδες άστρα, απαλλαγμένοι από τις ραδιουργίες των εχθρών μας, ελεύθεροι από παράσιτα και τότε, με τη βοήθεια της Θείας Πρόνοιας, η ματωμένη μας σημαία με τον Μαίανδρο θα λάμψει ώστε να αφυπνίσει τους Έλληνες, με μοναδικό στόχο την αναγέννηση της Πατρίδας και του Λαού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει να προσφέρει τίποτα αν οι Έλληνες δεν ενστερνιστούν τις ιδέες του Λαϊκού Εθνικισμού ώστε να γίνουν οι ίδιοι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να στηρίξουν μια τιτάνια προσπάθεια σφυρηλατημένη μέσα σε διωγμούς και προδοσίες.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version