Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία απάντηση στην συνέντευξη Ν. Μιχαλολιάκου στον “Ελλάδα 94,3”

Καμία απάντηση στην συνέντευξη Ν. Μιχαλολιάκου στον “Ελλάδα 94,3”

“Όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι αποχώρησαν αμέσως μετά το 2,93% θα κριθούν σκληρά από τον λαό. Δεν είναι οι πρώτοι που φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή. Και φεύγοντας από τη Χρυσή Αυγή οδηγούνται στην πολιτική ανυπαρξία”.

Απόλυτη σιωπή και καμία απάντηση στις αιχμές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου για τους αποχωρήσαντες!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος (συνέντευξη στην κ. Ελένη Μίγκου, «Ελλάδα 94,3»): «Θα γίνω πιο ωμός. Χρεώνουν ότι δεν μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή σ’ εμένα. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που το λένε. Αυτούς δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. […]

Είμαι ο άνθρωπος που ίδρυσε τη Χρυσή Αυγή. Που πήρε τη Χρυσή Αυγή από το 0,29 και σε επτά εκλογικές αναμετρήσεις κατόρθωσε να την κάνει νικήτρια. […] Όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι αποχώρησαν αμέσως μετά το 2,93% θα κριθούν σκληρά από τον λαό. Δεν είναι οι πρώτοι που φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή. Και φεύγοντας από την Χρυσή Αυγή οδηγούνται στην πολιτική ανυπαρξία.

Αυτοί οι άνθρωποι όλοι, όλοι τους, δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Χρυσή Αυγή και τον Μιχαλολιάκο. Είναι δεδομένο. Δεν υπήρχαν πριν την Χρυσή Αυγή. Ηταν ένα απόλυτο μηδέν. Με τη Χρυσή Αυγή έγιναν κάποιοι. Να δούμε αν μπορούν χωρίς τη Χρυσή Αυγή να είναι πάλι κάποιοι. Θέλουν να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή και τον Μιχαλολιάκο. Είναι επί προσωπικού. Γιατί βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή χωρίς τον Μιχαλολιάκο θα πάει πάλι στο 0,29%. Γι’ αυτό με πολεμούν»

Exit mobile version