Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: Όλα τα κόμματα και ο Βελόπουλος στηρίζουν την πολιτική ξεπουλήματος στα ελληνοτουρκικά

 

Όπως αποκάλυψε στην συνέντευξή του στην κυριακάτικη φυλλάδα του κουμπάρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλες οι πολιτικές δυνάμεις στηρίζουν την πολιτική του στα ελληνο-τουρκικά, η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (είτε μέσω Χάγης, είτε μέσω κάποιου στημένου «θερμού επεισοδίου»…) θα οδηγήσει στην συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες, υπό την καθοδήγηση των υπερατλαντικών σατανάδων.

Ιδού:

«Όταν προσφύγουμε στη Χάγη για να λύσει τη διαφορά μας με την Τουρκία, θα πρέπει να είμαστε αφενός απολύτως σίγουροι ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Και αφετέρου απολύτως έτοιμοι να δεχθούμε την τελική απόφαση ενός τέτοιου διεθνούς οργάνου.

Θεωρώ δεδομένο ότι μια τέτοια πρωτοβουλία θα τύγχανε της στήριξης όλων των πολιτικών δυνάμεων. Είναι απαραίτητο να γίνει. Αν κρίνω από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, δεν βλέπω να υπάρχει κάποια ουσιαστική αντίρρηση. Διαμορφώνεται, με άλλα λόγια, μια πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία που αναγνωρίζει ότι πρέπει, με κάποιον τρόπο, να λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία».

Προφανώς, ανάμεσα στα «υπόλοιπα κόμματα» που συναινούν στην πολιτική του γραικυλισμού είναι και το κόμμα του Βελόπουλου

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version