Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος θυμάται τις Πρέσπες;

Ποιος θυμάται τις Πρέσπες;

Το 2019 άρχισε με τις ΠΡΕΣΠΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και τελειώνει με τις ΠΡΕΣΠΕΣ που σέβεται η ΝΔ και στην Αυστραλία οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν. Καμμία αλλαγή! Και επιμένουν κάποιοι ανίατα ΒΛΑΚΕΣ ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάσθηκε δήθεν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά λένε οι “πατριώτες” της κονόμας…

Όπως έγινε γνωστό θύμα ξυλοδαρμού από Σκοπιανούς έπεσε ένας ομογενής στην Αυστραλία, στο περιθώριο της αντιπαράθεσης που προκάλεσε η φωτογράφιση της Δημάρχου της πόλης Ουίτλσι, Emilia Lisa Sterjova, που κατάγεται από τα Σκόπια, με τη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Μία ακόμη απόδειξη ότι η περίφημη συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την καταψήφισε στη Βουλή η Ν.Δ. μόνο και μόνο για λόγους ψηφοθηρικούς, για να εξαπατήσει τους Έλληνες παριστάνοντας το “ευαίσθητο” στα εθνικά θέματα κόμμα, υπήρξε μία μεγάλη εθνική υποχώρηση, που πρέπει να ανατραπεί από αυτή την ίδια την Ιστορία.

Και δείχνει πραγματικά πολύ μεγάλο θράσος το να επιμένουν οι κομματάρχες της Ν.Δ., οι “πατριώτες” της ‘κονόμας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που αυτοί εφαρμόζουν την συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, την συμφωνία των Πρεσπών, που την αποκαλούσαν “προδοτική”.

Απάντηση σε όλους αυτούς που σέβονται την συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή στην Νέα Δημοκρατία, το πανό των Σκοπιανών στην Αυστραλία που γράφει “MACEDONIA NEVER GREEK”.

Συλλυπητήρια σε όσους τους ψήφισαν για να σώσουν την Μακεδονία…

Exit mobile version