Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευχές από τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο για το Νέο Έτος

Ευχές από τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο για το Νέο Έτος

Όλες μου οι ευχές σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, που ζει μέσα στα όρια αυτού, που αποκαλείται Eλληνικό κράτος, στις σκλαβωμένες Πατρίδες του Έθνους μας, σε Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο και σε κάθε Πατριώτη μας, που ζώντας στην ξένη Γη παραμένει υπερήφανος Έλληνας, ΕΥΧΟΜΑΙ σε όλους ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος!

Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει, πρέπει να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να αποκτήσουμε και πάλι την υπερηφάνεια μας και μη ξεχνάμε ότι εκτός από τους εχθρούς, που απειλούν με τα όπλα τους το Γένος μας, υπάρχουν και οι αδίστακτοι έμποροι του χρήματος, που θέλουν να εξοντώσουν τον Λαό μας!

Μη ξεχνάτε συμπατριώτες ότι μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια μιας ξενόδουλης αντιλαϊκής πολιτικής, κατέστρεψαν την εθνική μας οικονομία και σήμερα περισσότερο από ένα εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι και ζουν μέσα στην στέρηση.

Το έτος 2019 άρχισε και τελειώνει με μία μεγάλη εθνική ήττα, με την συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εύχομαι το 2020 να είναι η χρονιά που η συμφωνία αυτή θα τελειώσει μια για πάντα. Και εύχομαι να μη συρθεί η Ελλάδα και η εθνική μας κυριαρχία σε κανένα Δικαστήριο της Χάγης. Το Αιγαίο ήταν, είναι και θα είναι Ελληνικό και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ δεν πρέπει να επιτρέψουμε να το ξεπουλήσουν και αυτό στο βρώμικο παζάρι των εθνών.

Καλή Χρονιά σε όλους τους Έλληνες με υγεία, ευτυχία και δύναμη, για να αντιμετωπίσουμε την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική της ξενοκρατίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version