Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες: Το 72,3% των Ελλήνων ανησυχεί!

Λαθρομετανάστες: Το 72,3% των Ελλήνων ανησυχεί!

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα μία πολιτική έρευνα, η οποία δεν είχε πρόθεση ψήφου και αυτό σίγουρα δημιουργεί ερωτηματικά. Γιατί να μην έχει; Μήπως σε αυτήν υπάρχουν στοιχεία που δεν είναι και τόσο αρεστά στην εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το κυρίαρχο σύστημα;

Η έρευνα ασχολείτο με το πως βλέπουν την κυβέρνηση σε σχέση με τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, οι Έλληνες πολίτες και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Σύμφωνα με την MRB, το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους πολίτες είναι το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποιους τομείς θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο η κυβέρνηση το 2020, το 72,3% των πολιτών αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό.”

Μεγάλο πρόβλημα λοιπόν για την κυβέρνηση το πρόβλημα λαθρομετανάστες και όπως όλα δείχνουν η αποτυχία τους είναι και μεγάλη και  δεδομένη και δεν μπορούν να ανατρέψουν αυτό το γεγονός όση στοργή και εάν στρέφουν προς αυτούς, οι ολιγάρχες που κρατούν στα χέρια τους κανάλια, φυλλάδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Και το πρόβλημα θα γίνεται μεγαλύτερο όσο περνά ο καιρός, γιατί έχουν αναλάβει εργολαβικά από τους διεθνείς τοκογλύφους, που στην πραγματικότητα κυβερνούν την χώρα, να κρατήσουν όλους αυτούς που περνούν τα σύνορα της Ελλάδος μακριά από τα σύνορα της Ευρώπης. Και δεν είναι μόνο αυτό είναι και η Βουλγαρία, είναι και τα Σκόπια, είναι και τα άλλα κράτη των Βαλκανίων, που δεν θα αφήσουν να περάσουν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες προς την κεντρική Ευρώπη.

Είναι φανερό ότι το πρόβλημα λαθρομετανάστες θα ανατρέψει αργά ή γρήγορα την μαγική εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όλοι θα θυμηθούν ποιο ήταν και είναι το αληθινό Εθνικό Λαϊκό Κίνημα, που αγωνίστηκε και το πλήρωσε ακριβά για να μείνει η Ελλάδα ελληνική.

Exit mobile version