Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δώσαμε τα πάντα στις ΗΠΑ χωρίς να πάρουμε τίποτε

Δώσαμε τα πάντα στις ΗΠΑ χωρίς να πάρουμε τίποτε

Παραμονές Χριστουγέννων κατατέθηκε στην Βουλή για συζήτηση και κύρωση η συμφωνία που υπέγραψε στις 5 Οκτωβρίου ο Δένδιας με τον υπουργό των εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπαίο. Πρόκειται για αμυντική συμφωνία Ελλάδος και ΗΠΑ πενταετούς διαρκείας, συμφωνία λεόντιο, που δίνει τα πάντα στους αμερικάνους χωρίς ανταλλάγματα!

Η συμφωνία που πρόκειται να συζητηθεί στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, για να κυρωθεί, επεκτείνει τα δικαιώματα των ΗΠΑ στην βάση της Σούδας και επίσης λαμβάνει το ελεύθερο προς χρήσιν των εγκαταστάσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αεροπορική βάση της Λάρισας και στην βάση της Αεροπορίας Στρατού στον Βόλο!

Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό, στην Λάρισα πρόκειται να αναπτύξουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία θα φέρουν όπλα για αποστολές στην ευρύτερη περιοχή, ενώ πρόκειται να λάβουν στρατιωτικές διευκολύνσεις για να χρησιμοποιούν το λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως από όπου θα ελέγχουν τα στενά του Βοσπόρου!

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δίνει τα πάντα στους αμερικάνους χωρίς να παίρνει καμία εγγύηση για την ασφάλεια της χώρας από την τουρκική απειλή, χωρίς να παίρνει ουσιαστικά τίποτε…

Exit mobile version