Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σου κλέβουν την Πατρίδα σου και εσύ κοιμάσαι…”

“Σου κλέβουν την Πατρίδα σου και εσύ κοιμάσαι…”

Στην μετεκλογική Ελλάδα της ΝΔ συνεχίζεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς η ισλαμοποίηση της ενώ οι Έλληνες να περιμένουν στην σειρά της εξαγοράς της συνειδήσεως τους από τα περιβόητα κοινωνικά μερίσματα και επιδόματα θέρμανσης.

Τα παιδιά του συστήματος, οι λεγόμενοι “αντιρατσιστές” έχουν κάνει καλή δουλειά, αφού έχουν κάνει τους πάντες να φοβούνται να εναντιωθούν στην καταστροφή της Ελλάδας.

Ο Ελληνικός λαός βλέπει την Πατρίδα του να εξαφανίζεται, τον τουρισμό του να καταστρέφεται, τα νησιά του να κατέχονται από λαθροεισβολείς, Ιερούς Ναούς να καίγονται και κανείς μα κανείς Έλληνας να μην αντιδρά.

Τα πάντα είναι προς πώληση, η Ελλάδα μας, η Μακεδονία μας, η Ορθόδοξη Πίστη μας. Σε λίγα χρόνια θα είμαστε μια μικρή μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Τι φοβάστε; Αντιδράστε πριν είναι αργά.

30 Κέντρα φιλοξενίας με 4-8 χιλιάδες ισλαμιστές, δίπλα σε χωριά 500-700 Χριστιανών κατοίκων και μόνο με δύο περιπολικά να τους φυλάνε, τα πράγματα πλέον δεν είναι όπως φαίνονται.

Δεν είναι πρόσφυγες, είναι Λαθροεισβολείς! Με ένα απλό σήμα των ΜΚΟ βάζουν φωτιές στα Hot Spot και στα νησιά μας, χτυπάνε τα σώματα ασφαλείας και καταστρέφουν δημόσιες περιουσίες που φυσικά πάλι θα πληρώσει ο ταλαιπωρημένος Έλληνας.

Όταν κάποιος είναι πρόσφυγας πολέμου, δεν καταστρέφει την Γη της σωτηρίας του, εκτιμά την χώρα και τον λαό που τον δέχθηκε και τον έσωσε από τον πόλεμο.

Για πόσο ακόμα θα κουκουλώνεται αυτή τη Λαθροεισβολή και τον Εξισλαμισμό της Ελλάδας με το “προσφυγικό”;

Και εσύ πονόψυχε ”Ελληνάκο” , Έλληνα της αλληλεγγύης και της συμπόνιας, κάτσε να σου κάψουν τη ΓΗ σου, να χτυπήσουν τον Αστυνομικό και τον Πυροσβέστη που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου ή το παιδί σου, να μπουν μέσα στο σπίτι σου. Κάτσε  Ρ Α Γ Ι Α, κάτσε να σου πάρουν την Πίστη σου, αυτήν για την οποία μαρτύρησαν οι Προγονοί σου.

Κάτσε και κάνε ότι κοιμάσαι για να μην σε αποκαλέσουν ρατσιστή και φασίστα.

Σου κλέβουν την Πατρίδα σου και εσύ κοιμάσαι, σου κλέβουν τον πλούτο σου για να στον πουλήσουν μετά σε διπλή και τριπλή τιμή, σε έχουν κάνει ένα άβουλο ον, υπερκαταναλωτή που θα πληρώνεις λογαριασμούς και φόρους.

Ήθελα να ξέρω ποιο άλλο χτύπημα πρέπει να δεχθείς για να αφυπνισθείς; Για πόσο ακόμα θα τους αφήσεις να συνεχίσουν το έγκλημα του ξεπουλήματος του τόπου μας;

Πρέπει να καταλάβεις επιτέλους Ρ Α Γ Ι Α ότι έχεις την δύναμη στα χέρια σου να στείλεις από εκεί που ήρθαν τους ανθέλληνες πολιτικούς που κατάντησαν την χώρα μας γκέτο λαθρομεταναστών, ότι η μόνη λύση για την σωτηρία της Πατρίδας σου είναι η στελέχωση του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής που με Αρχηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και δεκαετίες μάχεται για μια ελεύθερη Πατρίδα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ, Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Σταύρος Μπιτσικόλης
ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Exit mobile version