Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

103.000 λαθρομετανάστες μέσα στο 2019 – Μουσουλμάνοι το 99,3%!

103.000 λαθρομετανάστες μέσα στο 2019 - Μουσουλμάνοι το 99,3%!

Στις 103.000 (!) ανέρχεται ο επίσημα καταγεγραμμένος αριθμός των λαθρομεταναστών που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα μέσα στο 2019. Σε αυτούς προσθέστε και μερικές ακόμα δεκάδες χιλιάδες που δεν δεν έγιναν “αντιληπτοί” από τις ελληνικές αρχές και έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί εντός της πατρίδας μας.

Σημαντική παρατήρηση: Το 99,3% των λαθρομεταναστών αυτών είναι μουσουλμάνοι και το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών, άνδρες ηλικίας 25-45 ετών.

Ενδεικτικά μόνο από τις αρχές Δεκεμβρίου, πάνω από 5.000 αλλοδαποί εισέβαλλαν στην ανοχύρωτη χώρα σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η οποία το μόνο που κάνει είναι να καταγράφει τον αριθμό των εισβολέων εποίκων.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της ΔΙΑΛΥΣΗΣ του κρατικού μηχανισμού, σας παραθέτουμε την είδηση όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα pronews.gr:

“Είναι γνωστή η  διάλυση που επικρατεί στα κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας. Τώρα όμως οι αλλοδαποί κάνουν και πλάκα. Αφού γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους στην Τουρκία, στη συνέχεια πήραν τις βάρκες και αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Λέσβο.

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητή η διάλυση που επικρατεί, 123 άτομα, έφτασαν στη Λέσβο, αμέσως μετά την είσοδο της νέας χρονιάς.

Αφού γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους στην Τουρκία, στη συνέχεια μπήκαν σε τρία σκάφη και αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Λέσβο, όπου και απλώς καταγράφηκαν από την… Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου,

Άλλοι 134 είχαν έρθει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού προτίμησαν να κάνουν την αλλαγή του χρόνου στην Ελλάδα.

Όλοι τους βέβαια, ανεξαιρέτως θα αιτηθούν «άσυλο» προκειμένου να παρατείνουν επ΄αόριστον, δηλαδή για πάντα,  την παραμονή τους στην χώρα.”

Τα τελευταία 10 χρόνια, κατά μέσο όρο, 100.000 λαθρομετανάστες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ έρχονται στην πατρίδα μας και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί το 2020, όπως έχει ήδη παραδεχθεί και στέλεχος της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας!

Με απλά λόγια, αν δεν αλλάξει η κατάσταση στα επόμενα έτη, οι Έλληνες θα γίνουν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην Ελλάδα, πολύ συντομότερα από ότι πιστεύουμε μέχρι σήμερα. Το πρόβλημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και η απάντηση θα πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version