Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θεωρίες συνωμοσίας για την Χρυσή Αυγή από “ακροδεξιούς” και “πατριώτες”

Θεωρίες συνωμοσίας για την Χρυσή Αυγή από “ακροδεξιούς” και “πατριώτες”

Παριστάνουν τους καθαρόαιμους Έλληνες, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από μισθοφόροι και μάλιστα εξαιρετικά φτηνοί! Μιλάμε για όλους αυτούς τους φασουλήδες, που παρουσιάζονται σαν “πατριώτες” και “ακροδεξιοί” και οι οποίοι υπηρετώντας ξεκάθαρα, για όποιον έχει λίγο μυαλό και βλέπει, την Νέα Δημοκρατία, πολέμησαν με κάθε τρόπο και συνεχίζουν να πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αγαπημένος τους στόχος, βεβαίως και αυτό από μία πλευρά είναι φυσικό, ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το 2015 όταν έγινε η γνωστή δήλωση στον Χατζηνικολάου, περί “πολιτικής ευθύνης”, που διαστρέβλωσαν βάναυσα οι επαγγελματίες αντιφασίστες, οι “ακροδεξιοί” και οι “πατριώτες” έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν και έλεγαν και έγραφαν ότι έγινε κατόπιν συνεννοήσεως με την Νέα Δημοκρατία για να μη ανέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές! Μόνο που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέβηκε και από 6,3% που είχε πάρει τον Ιανουάριο πήρε 7% τον Σεπτέμβριο. Όσο για την συνεννόηση δεν φάνηκε πουθενά…

Στην συνέχεια έγραφαν και έλεγαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάζεται για να αθωωθεί! Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε και δεν υπήρξε καμία αθώωση. ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ. 

Το καινούργιο τους σενάριο είναι ότι ο Μιχαλολιάκος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “πούλησε” τις εκλογές σε συνεννόηση με την Ν.Δ.!!! Μόνο που η Ν.Δ. ήταν αυτή που την πολέμησε και την πολεμά και μαγείρεψε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2,93%. 

Οι μισθοφόροι του συστήματος, που παριστάνουν τους “ακροδεξιούς” και τους “πατριώτες” και υπηρετούν την Ν.Δ., δεν θα σταματήσουν να πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πολύ απλά πληρώνονται για αυτή την δουλειά! Επί τέλους ας καταλάβουν, όσοι αφελείς τους πιστεύουν, το βρώμικο παιχνίδι τους.

Exit mobile version