Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναστάτωση και καταπατήσεις γης προκαλούν οι λαθρομετανάστες στην Λέσβο

Αναστάτωση και καταπατήσεις γης προκαλούν οι λαθρομετανάστες στην Λέσβο

Αφρικανοί και ασιάτες λαθρομετανάστες πάλι μπλόκαραν τον δρόμο στην Μόρια ενώ έχουν καταπατηθεί για τον λαθρεποικισμό τους αρκετά οικόπεδα και χωράφια ιδιωτών.

Συνεχή και σημαντικά προβλήματα τάξης και ασφάλειας δημιουργούν καθημερινά οι λαθρομετανάστες σε όλα τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Το στρατόπεδο στην Μόρια, αντί να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού, έχει μετατραπεί εδώ και σχεδόν 10 χρόνια σε ένα απαίσιο γκέτο αφροασιατών λαθρομεταναστών.

Οι δυσμενείς επιπτώσεις της δημιουργίας τέτοιων εστιών μόλυνσης και ανομίας στα Ελληνικά νησιά γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα. Οι πάμπολλες κλοπές οικιών, καταστροφές ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και μπλοκαρίσματα οδικών αρτηριών συνδυάζονται με απόπειρες ληστειών και βιασμών από την Σάμο και την Μυτιλήνη ως τον Έβρο. Παράλληλα το πρόβλημα στην δημόσια υγεία από την επανεμφάνιση μεταδοτικών ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την Πατρίδα μας εντείνεται με την εισβολή των λαθρομεταναστών.

Δυστυχώς με την παραμονή στην εξουσία των αριστεροδεξιού πολτού των νεοδημοκρατών συριζαίων η παραπάνω εξαιρετικά άσχημη κατάσταση θα συνεχίσει να επιδεινώνεται. Φυσικά ένας κύριος λόγος είναι ο πλουτισμός των ΜΚΟ, που έχουν εμφανή και αποδεδειγμένη σχέση με πρόσωπα του προαναφερθέντος καθεστώτος, καθαρά εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.

Με απλά λόγια, αυτή η άκρως επικίνδυνη κατάσταση για την εσωτερική ασφάλεια των Ελλήνων μπορεί να αλλάξει μόνο με την ενδυνάμωση της πολιτικής δύναμης την Χρυσής Αυγής.

Σε αντίθετη περίπτωση οι Έλληνες θα γίνουν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην Ελλάδα, πολύ συντομότερα από ότι πιστεύουμε μέχρι σήμερα χωρίς καν να συνυπολογίσουμε και το μέγιστο δημογραφικό πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και η απάντηση θα πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version