Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με “ομοψυχία” θα ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας

Με “ομοψυχία” θα ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας

Πριν εκπνεύσει ο νέος χρόνος, ο Κούλης Νο 1 (ο Μητσοτάκης) είχε επιβεβαιώσει με συνέντευξή του στην κυριακάτικη φυλλάδα του… εθνικού μας κουμπάρου, πως ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι πολιτικές δυνάμεις τον στηρίζουν στον προδοτικό χειρισμό των ελληνο-τουρκικών, που μοιραία θα καταλήξει σε συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες. Σας θυμίζουμε την σχετική δήλωσή του:

«…Και αφετέρου απολύτως έτοιμοι να δεχθούμε την τελική απόφαση ενός τέτοιου διεθνούς οργάνου. Θεωρώ δεδομένο ότι μια τέτοια πρωτοβουλία θα τύγχανε της στήριξης όλων των πολιτικών δυνάμεων. Είναι απαραίτητο να γίνει. Αν κρίνω από τις δημόσιες τοποθετήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, δεν βλέπω να υπάρχει κάποια ουσιαστική αντίρρηση. Διαμορφώνεται, με άλλα λόγια, μια πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία που αναγνωρίζει ότι πρέπει, με κάποιον τρόπο, να λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία».

Κι όταν είπε όλοι, εννοούσε βεβαίως και τους… «σούπερ-πατριώτες» του Κούλη Νο 2, του Βελόπουλου. Γεγονός που επιβεβαίωσε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Κούλης Νο 2, αποφεύγοντας να καταγγείλει την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης και μιλώντας για… «ομοψυχία» – στην προδοσία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version