Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου από χιλιάδες λαθρομετανάστες! Κατάλυση του κράτους καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου από χιλιάδες λαθρομετανάστες! Κατάλυση του κράτους καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης κατήγγειλε ότι η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Αιγαίου γίνεται όλο και πιο δραματική για τους Έλληνες.

Στις 3 Ιανουαρίου 2020, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης κατήγγειλε ότι λόγω της λαθρομεταναστευτικής εισβολής το κράτος έχει καταλυθεί στο Βόρειο Αιγαίο καθώς επίσης και ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, αποφασίσει να γίνουν τα νησιά περιφέρεια λαθρομεταναστών.

Αξιοπρόσεκτο σημείο της παρέμβασης του Μουτζούρη ήταν η καταγγελία του ότι οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας είναι άφαντοι, ότι “η κατάσταση έχει εγκαταλειφθεί και ότι δεν υπάρχει σχέδιο” προφανώς ανάσχεσης της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού των νησιών από χιλιάδες αφροασιάτες και ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει, πάλι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, αποφασίσει να εκχωρήσει το Βόρειο Αιγαίο σε κάποια άλλη χώρα.

Αδιαμφισβήτητα τα νησιά βουλιάζουν από την λαθρομετανάστευση. Όσο για την προώθηση των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, για όσους φεύγουν να γίνουν λαθρέποικοι εκεί άλλοι τόσοι και περισσότεροι εισβάλλουν την ίδια στιγμή στα νησιά του Αιγαίου.

Μοναδική διέξοδος για την αποκατάσταση της εσωτερικής ασφάλειας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και σε όλη την Ελλάδα είναι η πολιτική ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.

Exit mobile version