Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Τουρκοκρατία ονειρεύεται ο γνωστός αντιεθνικιστής ιστορικός Λιάκος

Νέα Τουρκοκρατία ονειρεύεται ο γνωστός αντιεθνικιστής ιστορικός Λιάκος

O εθνομηδενισμός είναι μια υπερκομματική αντίληψη

Γνωρίζαμε ότι κατά την άποψη του Αντώνη Λιάκου η «πολυεθνική Οθωμανική Αυτοκρατορία» πρέπει να αντικαταστήσει τον όρο Τουρκοκρατία, που πρέπει να διαγραφεί από τα βιβλία της Ιστορίας μας.

Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε σε μία ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ και ανθελληνική δήλωση υπέρ της Τουρκίας! Και αυτό όντας καθηγητής νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Τουρκία από τα όποια κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου… Ελλάδα και Τουρκία, και από τη γεωγραφία και από την ιστορία είναι καταδικασμένες να ζουν μαζί, να διαπραγματεύονται, να λύνουν τις διαφορές τους και να συνεργάζονται. Όχι να βγάζει η μία τα μάτια της άλλης. Οπότε το έκαναν το πλήρωσαν ακριβά εκατέρωθεν».

Νέα Τουρκοκρατία ονειρεύεται ο γνωστός αντιεθνικιστής ιστορικός Λιάκος, όμως δεν είναι ο μόνος, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, ο εθνομηδενισμός είναι μια υπερκομματική αντίληψη.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες άλλωστε, που ο Βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίουδήλωσε πως «η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία δεν είναι κακή» και την δήλωσή τους αυτή έσπευσε να συνυπογράψει και ο εκπρόσωπος της κυβερνήσεως Μητσοτάκη…

Exit mobile version