Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστης μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: «Θα σφάξουμε τους Έλληνες»

Λαθρομετανάστης μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: «Θα σφάξουμε τους Έλληνες»

Ένα ακόμη δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που έχουν φέρει στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται ληστείες μέσα σε λεωφορεία και την ίδια ώρα με θράσος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ότι επιστράφηκαν οι γειτονιές στους κατοίκους τους.

Ένα ακόμη περιστατικό κλοπής εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Ένας αλλοδαπός από την Αλγερία, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ηλικιωμένου, με τον οδηγό του λεωφορείου να ειδοποιεί την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, αλλά και την Αστυνομία. Στο σημείο έφθασε πρώτη η ομάδα του ΟΑΣΘ, ακινητοποιώντας τον δράστη, ο οποίος υπήρξε επιθετικός, χτυπώντας και τους άνδρες της, αλλά και επιβάτες. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με προσωπικό και επιβάτες έβριζε την Ελλάδα και φώναζε «Θα σφάξουμε τους Έλληνες».

Απέναντι στον εθνομηδενισμό του πολιτικού κατεστημένου και στα δήθεν “πατριωτικά” δεκανίκια όπως το κόμμα Βελόπουλου, ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’90 ΑΚΟΜΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Exit mobile version