Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία κυνική ομολογία για την καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Μία κυνική ομολογία για την καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Άρθρο στο CAPITAL.GR για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγραψε ο γνωστός Τζήμερος, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ενοχής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ότι η δίωξή της είναι ένα πολιτικό παιχνίδι. 

Μία παρένθεση για τον Τζήμερο. Πήρε στις ευρωεκλογές 0,74% και ήταν σίγουρο ότι στις προσεχείς εθνικές εκλογές που ήταν μετά από μόλις έναν μήνα δεν είχε καμία ελπίδα. Και όμως κατέβηκε γιατίτο σύστημα ήθελε να κόψει και την τελευταία πιθανή ψήφο που θα πήγαινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είναι βέβαιο ότι με τα όσα έλεγε και λέει για μετανάστες και κατά της αριστεράς, θα πήρε και ψήφους που θα πήγαιναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί μη ξεχνάτε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από την Βουλή για 3.700 ψήφους μόνο!

Ας επανέλθουμε όμως στο άρθρο του Τζήμερου στο  CAPITAL.GR  από το οποίο και τα παρακάτω:

“Για ένα πολιτικό σύστημα που κατά πάγια συνήθεια μεταθέτει τη λύση των προβλημάτων στο μέλλον, μια υπόδικη Χρυσή Αυγή ήταν χρυσή ευκαιρία. Ο υπόδικος εκβιάζεται πολύ εύκολα, είναι σε καταστολή, κι αν του κόψεις και την κρατική επιχορήγηση όπως έγινε, του δημιουργείς πρόβλημα κομματικής επιβίωσης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκε και επί 5 σχεδόν χρόνια τη δίκη την πάγωσε. Πώς να ακουστεί επί των ημερών του απαλλακτική απόφαση σε δίκη Χρυσαυγιτών; Εξευτελίζοντας τη δικονομία, κι αποδεικνύοντας ξανά τη δουλικότητα της Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση, αναβολή στην αναβολή κατάφερε να μην πιει το “πικρόν τούτο ποτήριον”. 

Από όσα έγραψε κρατήστε καλά στο νου σας την φράση: “Πώς να ακουστεί επί των ημερών του απαλλακτική απόφαση σε δίκη Χρυσαυγιτών;”… και η φράση αυτή του Τζήμερου δείχνει πολύ καλά την σκοπιμότητα της καθυστέρησης της δίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Σκεφτείτε ότι εάν είχε υπάρξει πριν τις εκλογές απαλλακτική απόφαση, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Διαβάστε επίσης: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ… «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ; 

Exit mobile version